Cum arăta Raluca Turcan înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au schimbat-o radical. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/11/2019, 12:41
Cum arăta Raluca Turcan înainte de operaţiile estetice. Intervenţiile au schimbat-o radical. FOTO GALERIE FOTO
Raluca Turcan a trecut prin mai multe intervenții la esteticieni. Sursa foto: Instagram

Raluca Turcan s-a transformat complet de-a lungul anilor. Vicepremierul guvernului Orban și-a făcut mai multe intervenții estetice, iar asta e vizibil. Politiciana care activează din anul 2000 pe scena mioritică, la început în PD, apoi în PNL, avea un alt aspect fizic în urmă cu câțiva ani (Vezi imaginile în GALERIE FOTO). Fosta mână dreaptă a lui Theodor Stolojan și-a ”reparat” fața, iar un specialist în astfel de intervenții explică și unde și ce și-a operat.

Raluca Turcan, transfigurată de operațiile estetice

„În ceea ce priveşte faţa, putem observa un mic lifting al sprâncenelor cu fire de suspensie. Liftingul sprâncenelor este o intervenţie chirurgicală estetică prin care se ridică sprâncenele lăsate, sprâncene având uneori aspect de încruntare”, spune un specialist, potrivit apropotv.ro.

„După cum se poate vedea, cearcănele au dispărut, iar acest lucru e posibil cu ajutorul a două proceduri: fie se injectează, fie se face o blefarolpastie inferioară. Buzele sunt mai conturate, iar şanţurile nazolabiale au dispărut datorită injecţiilor cu botox. Evident, coafura aduce un mare plus, caci bretonul nu o avantaja deloc”, a spus specialistul despre aspectul fizic al Ralucăi Turcan, conform aceleiași surse.

Turcan are 43 de ani

Fosta ministră a Culturii  nu a negat, dar nici nu a confirmat că și-ar fi făcut schimbări la față, deși toată lumea poate vedea asta cu ochiul liber. Liberala în vârstă de 43 de ani avea părul lung, însă de ceva vreme încoace preferă să îl poarte scurt, din anumite unghiuri putând fi confundată ușor cu prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir.

Raluca Turcan s-a născut pe 2 aprilie 1976 la Botoșani și este nevasta fostului consilier al lui Traian Băsescu, Valeriu Turcan. Politiciana este în prezent, pe lângă vicepremier, deputat de Sibiu în Parlamentul României. De-a lungul anilor a deținut mai multe funcții publice. A absolvit Institutul Pușkin din Moscova între 1996 și 1999, iar apoi a terminat Academia de Studii Economice din București.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×