Cum arată Raluca și Denisa de la Bambi după operațiile estetice. Cele două surori s-au schimbat foarte mult. Foto

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/09/2019, 18:34
Cum arată Raluca și Denisa de la Bambi după operațiile estetice. Cele două surori s-au schimbat foarte mult. Foto GALERIE FOTO
Fetele de la Bambi, de zeci de ani pe piața muzicală. Sursa foto: agențiadepresămondenă.com

Surorile de la Bambi sunt pe piața muzicală de mai bine de 15 ani, iar în ultimii ani, Raluca și Denisa Tănase s-au schimbat destul de mult. Cele două surori care au dispărut o perioadă din peisajul monden și apoi s-au reunit sub trupa care le-a făcut celebre și-au făcut o serie de operații estetice, iar astăzi arată complet diferit față de fetele care cucereau publicul român cu piesa „Doi ochi căprui”.

Raluca și Denisa de la Bambi, complet schimbate

Revenirea fetelor de la Bambi a fost una spectaculoasă în anul 2011, după o lungă perioadă în care nu s-a mai știut nimic de ele. Au luat Discul de aur pentru albumul „Îmi cânt iubirea”, piesă care a devenit în scurt timp una din cele mai solicitate melodii la evenimentele românilor.

Din 2011, de la revenirea pe scenă, până azi, fetele de la Bambi și-au făcut o serie de intervenții chirurgicale. Fetele nu au ascuns niciodată că și-au reparat anumite părți ale corpului. Au recurs la botox, la injecții în pomeți și la multe alte astfel de tehnici care le-au transformat complet.

fetele de la bambi
Fetele de la Bambi, la un concert recent. Sursa foto: Instagram Denisa Tănase

Raluca: „Vindem și imagine, nu doar muzică”

„În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc”, au zis fetele de la Bambi în urmă cu ceva timp. „Vindem și imagine, nu doar muzică, și e normal, ca femei, să avem grijă de noi…”, a zis la un moment dat Raluca, invitată în emisiunea lui Măruță de la PRO TV.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×