Cum arăta Oana Zăvoranu când a debutat în telenovele. Imagini cu actrița din Sacrificiul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Femei frumoase
03/10/2019, 12:23
Cum arăta Oana Zăvoranu când a debutat în telenovele. Imagini cu actrița din Sacrificiul GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu joacă acum în telenovela Sacrificiul de la Antena 1. Sursa foto: observator.tv

Oana Zăvoranu a ajuns una din cele mai de succes actrițe din România. Puțin mai țin minte cum a debutat în lumea telenovelelor. Se întâmpla acum mai bine de 14 ani, în prima telenovelă românească, „Numai iubirea”, difuzată de Acasă TV. Vedeta a continuat apoi cu serialul „Păcatele Evei” și a prezentat o serie de emisiuni de divertisment.

Oana Zăvoranu a debutat în telenovela „Numai iubirea”

Oana Zăvoranu are o carieră de invidiat. A debutat în urmă cu mai mulți ani la TVR 2, ca prezentatoare de televiziune, iar apoi a continuat cu aparițiile în telenovele. După rolul jucat în Numai iubirea, unde interpreta personajul negativ Andreea Damaschin, Oana a devenit una dintre prezențele publice constante de pe micile ecrane.

A prezentat emisiuni la Acasă TV, Romantica și Kanal D, însă de departe popularitatea ei a crescut în urma participărilor în emisiunile moderate de Dan Diaconescu, unde ani buni a dus un conflict destul de urât cu mama ei, Marioara Zăvoranu, care a decedat în luna aprilie a anului 2015.

oana zăvoranu
În anul 2005, Oana juca alături de Alexandru Papadopol și Corina Dănilă în telenovela Numai iubirea de la Acasă TV. Sursa foto: Acasă TV

Controversele Oanei: o extrem de scurtă carieră în muzică și un pictorial neortodox în Playboy

Oana a revenit pe micul ecran în producția de la Antena 1, Sacrificiul, difuzată în fiecare miercuri și joi de la ora 20:00. În telenovela de la Antenă, Oana o joacă pe Diva, un personaj excentric, una din protagonistele telenovelei unde actrița îi are colegi pe consacrații Marian Râlea, Adriana Trandafir sau Maia Morgenstern.

Oana a bifat și câteva controverse de-a lungul carierei sale. A pozat în revista Playboy printre icoane și cruci, pictorial care a atras numeroase critici în special din partea reprezentanților Bisericii Ortodoxe. O altă controversă a fost intrarea ei în lumea muzicii în urmă cu mai bine de zece ani. Oana a fost criticată aspru, iar apoi s-a lăsat de proiectele ei muzicale după ce i s-a spus că nu are voce.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×