Cum arată noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Adriana Irimescu joacă alături de el în serialul Bani Negri

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
21/09/2019, 20:26
Cum arată noua iubită a lui Alexandru Papadopol. Adriana Irimescu joacă alături de el în serialul Bani Negri
Alexandru Papadopol și Adriana Irimescu au o relație de câteva luni. Sursa foto: cancan.ro

Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină au divorțat vara aceasta în ciuda faptului că erau căsătoriți de 12 ani. Actorul s-a afișat la scurt timp după despărțirea de soția sa alături de noua sa iubită, nimeni alta decât fosta soție a unuia dintre prietenii săi.

Alexandru Papadopol și iubita sa Adriana Irimescu joacă în serialul Bani negri

Alexandru Papadopol și iubita sa Adriana Irimescu s-au afișat împreună la scurt timp după ce actorul a divorțat. Cei doi au fost surprinși în plină stradă în ipostaze tandre. Papadopol și Adriana Irimescu, fosta soție a lui Adrian Titieni, trăiesc fiorii unui iubire aflate la început. Acum, actorul și noua sa iubită vor apărea pe micile ecrane într-un serial TV la doar câteva luni de la divorțul de Ioana Ginghină, potrivit Libertatea.

”Bani negri (pentru zile albe)” prezintă povestea a doi prieteni care se gândesc să comită un jaf. Serialul este produs de HBO Europe și din distribuție mai fac parte actori precum Gavril Pătru, Valeriu Andriuță, Maruca Băiașu, Mălina Manovici sau Iulia Dinu. Adriana Irimescu, iubita lui Papadopol a jucat în următoarele filme: „În familie”, „La urgenţă”și „Tinereţe fără tinereţe”. Fostul soț al Ioanei Ginghină este cunoscut pentru rolurile din „Marfa şi banii”, „Occident”, „Acasă la tată”, „Două lozuri”, „Bucureşti non-stop” şi „Love Building”.

Cie doi actori vor juca în serialul Bani negri
Alexandru Papadopol și noua sa iubită Adriana Irimescu, prima fotografie împreună. Sursa foto: libertatea.ro

Care a fost motivul divorțului dintre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină

Relația dintre Alexandru Papadopol și Ioana Ginghină nu mai mergea bine de o perioadă bună de timp, dar cei doi au păstrat mereu aparențele unei relații perfecte. Ioana Ginghină a mărturisit că relația lor s-a destrămat treptat, iar cel care a pus piciorul în prag a fost actorul. Alexandru Papadopol nu se mai simțea fericit în relație, iar după o vacanță petrecută alături de soția sa i-a spus acest lucru.

„Am fost în vacanţa de vară unde el a fost un pic mai ciudat, mai distant, supărat. Când am ajuns acasă l-am întrebat ce are. Atunci mi-a zis: uite care e treaba, că nu merge, că el simte ceva, nu ştie. Era nefericit. Mi se pare un lucru destul de important. Îmi dau seama că viaţa e foarte frumoasă, e păcat să stai aşa într-o relaţie. Ideea este că şi după, nu e aşa o problemă. Şi eu acum sunt mai fericită ca înainte. Eu nu mai făceam nimic pentru mine şi e mare greşeală“, a mărturisit Ioana Ginghină la emisiunea „Vorbeşte lumea”.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×