Cum arată Monica Anghel fără pic de machiaj după ce a slăbit 25 de kilograme. N-o recunoști. FOTO

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
25/08/2019, 14:45
Cum arată Monica Anghel fără pic de machiaj după ce a slăbit 25 de kilograme. N-o recunoști. FOTO GALERIE FOTO
Monica Anghel a slăbit peste 25 de kg cu o rețetă disociată. Sursa foto: b1.ro

Monica Anghel (48 de ani) este o artistă foarte îndrăgită în țara noastră, dar și peste hotare. Cântăreața a reușit să slăbească mai bine de 25 de kilograme după ce s-a operat de hernie de disc și a început să țină o dietă disociată fiind supravegheată îndeaproape de un nutriționist. 

Cum arată Monica Anghel după ce a slăbit 25 de kilograme

Monica Anghel și-a uimit fanii la începutul acestui an când a apărut cu un nou look. Solista a reușit să slăbească 20 de kilograme în doar cinci luni prin intermediul unei diete disociate. În plus, cântăreața a făcut și sport reușind să ajungă la o formă de invidiat. Vedeta e mai suplă și mai sănătoasă și nu a avut nicio problemă de sănătate din cauza schimbărilor bruște pe care le-a făcut în alimentație. Ulterior, Monica Anghel a mai dat jos alte 5 kg.

„Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, trei zile mâncăm carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură-fără orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor… și aici era permis orice în afară de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântâna. Chiar și când mergeam la restaurant comandăm un platou cu mai multe sortimente de brânză.”, a declarat Monica Anghel pe un forum pentru mămici, potrivit Adevărul. 

Vedeta a luat decizia să slăbească după ce s-a operat de urgență la coloană. Medicul i-a recomandat să mai slăbeacsă, iar atunci Monica Anghel și-a dat seama că acest lucru ar ajuta-o. „Am reușit să slăbesc 25 de kilograme, mă simt foarte bine. Fac mișcare, merg la sală, merg și la psiholog”, a mărturisit solista în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars, conform VIVA!.

Solista ține o dietă discociată ghidată de un nutriționist
Monica Anghel arată mai suplă și mai sănătoasă după ce a slăbit 25 de kg. Sursa foto: unica.md

Meniul cu care Monica Anghel a reușit să slăbească 25 de kilograme

Monica Anghel este mult mai îndrăzneață de când a slăbit și se afișează tot mai des fără machiaj.  Fanii au încurajat-o pe solistă și i-au spus că îi stă foarte bine având un look natural. „Doamna Monica, machiajul este un fard care se spală, dar rămâne femeia minunată, Monica, vocea inconfundabilă și sufletul frumos! Vă admir foarte mult și vă ador ca om!”, i-a scris o fană la o fotografie în care apare fără pic de machiaj.

Vedeta a dezvăluit că este îndrumată de un nutriționist cu care se consultă săptămânal și îi spune care sunt alimentele pe care le poate consuma, dar și în ce cantități. Iată, spre exemplu meniul unei zile pentru Monica Anghel:

Micul dejun: 

  • un ou fiert cu 50 de grame de brânză proaspătă mai puțin grasă sau cu cașcaval semidegresat și un ardei gras (verde sau roșu)
  • cafea fără zahăr sau cu îndulcitor

Gustare 1: un măr sau o felie de ananas sau 15-20 de sâmburi de migdale

Prânz (una dintre ceel trei feluri de mâncare): 

  • ciorbă de legume, cu carne și cu ou bătut pe deasupra  (Atenție! fără pâine)
  • vrăbioară de vită
  • mușchiuleț de porc cu salată (păpădie, roșii cherry etc)

Gustare 2: chefir sau sana semidegresate

Cina: 

  • un bol mare cu salată verde (verdețuri)
  • un pește alb sau curcan.

Este foarte important să mănânci cu două ore înainte de a te culca și pe timpul zilei să bei trei litri de apă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×