Cum arată Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, după ce a născut. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
21/05/2019, 15:20
Cum arată Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr, după ce a născut. FOTO
Lavinia Pârva a adus pe lume primul copil al său cu Ștefan Bănică Junior. Sursa foto:libertatea

Lavinia l-a făcut pe Ștefan Bănică tată pentru a treia oară. Frumoasa brunetă a născut în cursul zilei de 16 mai 2019 un băiețel căruia cuplul i-a ales numele de Alexandru. La scurt timp după fericitul eveniment, cântăreața a fost surprinsă de foto-reporterii Spynews, în timp ce făcea mici cumpărături într-o benzinărie.

Proaspăta mămică a mers la cumpărături

Îmbrăcată cu haine lejere, colanți și tricou sport și purtând în picioare o pereche de papuci foarte comozi, Lavinia Pârva s-a oprit din drumul său la o benzinărie, pentru a-și potoli foamea. După ce a studiat cu mare atenție rafturile cu produse, cântăreața a decis să cumpere cîteva sandvișuri. Apoi, proaspăta mămică s-a îndreptat cu pași repezi spre mașina ce o aștepta în parcarea benzinăriei respective.

În urmă cu câteva zile, Lavinia Pârva a adus pe lume un băiețel pe nume Alexandru, primul copil al relației sale cu Ștefan Bănică Junior. Cunoscutul artist de muzică rock n roll mai are un băiat, Radu, din relația cu Camelia Constantinescu,dar și o fetiță, Violeta, în urma mariajului cu „Zâna Surărizelor”, Andreea Marin.

Lavinia Pârva, surprinsă la scurt timp după naștere. Sursa foto:spynews.ro
Lavinia Pârva, surprinsă la scurt timp după naștere. Sursa foto:spynews.ro

Andreea Marin, săgeți către Lavinia Pârva

Într-o postare publicată pe contul personal de Facebook, Andreea Marin,  mărturisește că nu se consideră perfectă, nici măcar din punct de vedere fizic, însă nu aspiră la atingerea unor astfel de idealuri, pentru că echilibrul și sănătatea sunt lucrurile cele mai importante. Mesajul i-a făcut pe mulți dintre fani să se întrebe dacă nu cumva „Zâna” trimite săgeți subtile către Lavinia Pârva, actuala soție a lui Ștefan Bănică Junior, care i-a dăruit artistului încă un copil.

Nu, nu sunt un om perfect, și nici o siluetă perfectă nu am avut vreodată. Ceea ce caut nu e perfecțiunea, ci echilibrul și o stare de sănătate bună. Desigur, uneori cei din jurul nostru vor să vadă în noi ce e mai bun, dar important e că oamenii să nu se lase inspirați doar de simplul fapt că apărem la televizor, ci de faptele noastre concrete și atitudinea noastra în viață, pe termen lung. Știu un lucru: că sunt neobosită în a căuta soluții pentru o viață echilibrată și, atunci când descopăr ceva ce se dovedește a fi bun pentru mine, împartășesc în dorința de a afla și cei din jur despre asta. Ce e bun pentru mine, poate fi bun și pentru tine!” , a scris Andreea Marin, pe respectiva rețea de socializare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×