Cum arată Lavinia Pîrva nemachiată? Iubita lui Ștefan Bănică Jr și-a făcut curaj și a postat asta pe internet. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/12/2019, 13:42
Cum arată Lavinia Pîrva nemachiată? Iubita lui Ștefan Bănică Jr și-a făcut curaj și a postat asta pe internet. FOTO GALERIE FOTO
Lavinia Pîrva a trecut în acest an prin multe schimbări importante. Sursa foto: stirescu.ro

Lavinia Pîrva se alătură vedetelor care au avut de-a lungul timpului curajul de a se prezenta fanilor exact așa cum au fost lăsate de la natură. Recent, frumoasa soție a lui Ștefan Bănică Junior s-a fotografiat fără machiaj, postând ulterior imaginea pe rețelele de socializare. Cum era de așteptat, gestul său îndrăzneț nu a trecut neobservat de cei care îi urmăresc activitatea, mai ales că bruneta a trecut în ultimul an printr-o serie de schimbări importante, culminate cu nașterea unui băiețel.

Lavinia Pîrva i-a luat prin surprindere pe fani. S-a pozat fără pic de machiaj

Purtând un halat de baie, cu părul ciufulit și abia trezită din somn, frumoasa artistă se bucură de o dimineață liniștită, petrecută în sânul familiei. Îi este alături cafeaua preferată, una dintre plăcerile vinovate la care mărturisea într-un interviu că nu poate renunța.

Momentul meu! #morningcoffee”, a scris Lavinia Pîrva în dreptul fotografiei postate pe contul său de Instagram, iar reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Aceștia au apreciat naturalețea de care dă dovadă la primele ore ale dimineții și mai ales curajul de a împărtăși un astfel de moment intim.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică sunt topiți după băiețelul lor

Este un copil foarte bun, un copil simpatic în primul rând, pentru că eu asta mi-am dorit, să aibă șarm, să fie simpatic și să aibă umor, ceea ce se întâmplă.

Eu am râs foarte mult în sarcină, astfel încât copilul meu râde foarte mult și are un râs așa, colorat, ca în desenele animate.

 Este chiar și talentat, îi place să cânte, cântă încontinuu. Mă gândeam că poate se face fotbalist, dar se pare că nu, cred că se va face tot artist, pentru că se vede totuși că are acest talent.

 Îi place tot timpul să cânte, e tot timpul vesel, are umor, toată lumea se distrează când e în preajma lui”,a  dezvăluit Lavinia Pîrva despre viața cu micuțul Alexandru, care a împlinit recent șase luni.

Am noroc cu ăsta micul, cu Alexandru, adică e un copil super normal, evident că mai plânge din când în când, dar nu-l simţi. Alexandru este o baterie perfectă pentru mine.

Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, a spus și Ștefan Bănică, vizibil emoționat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×