Cum arată Julia Chelaru, fosta solistă de la Exotic. Blondina e de nerecunoscut

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
12/02/2020, 17:29
Cum arată Julia Chelaru, fosta solistă de la Exotic. Blondina e de nerecunoscut
Julia Chelaru, transformare incredibilă la 43 de ani. Sursa foto: Instagram

O mai ții minte pe Julia Chelaru de la Exotic, formația care în urmă cu 23 de ani domina autoritar toate topurile muzicale de la noi. Ei bine, chiar dacă timpul și-a spus cuvântul asupra artistei care în 1997 lansa împreună cu Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu primul album, intitulat sugestiv „Sexxy” și a mai pus câteva kilograme în plus, reușește în continuare să atragă toate privirile, mai ales după divorțul de Bogdan Jianu.

Julia Chelaru, apariție de senzație. Blondina se iubește cu un bărbat mult mai tânăr

La cei 43 de ani ai săi, îndrăgita artistă arată extraordinar și este conștientă de acest lucru, dat fiind faptul că nu ezită să își etaleze formele de invidiat de fiecare dată când are ocazia. Blondina pozează la fel de provocator ca în tinerețe, spre deliciul fanilor, care o răsfață cu nenumărate like-uri și complimente pe rețelele de socializare.

Julia Chelaru, apariție de senzație la 23 de ani la lansarea primului album al trupei Exotic. Sursa foto: Captură Pro TV
Julia Chelaru, apariție de senzație la 23 de ani la lansarea primului album al trupei Exotic. Sursa foto: Captură Pro TV

Cel mai înfocat admirator este, însă, iubitul tinerel, care a reușit să îi fure inima la scurt timp după despărțirea de fostul soț. John și Julia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani și încearcă acum norocul în lumea afacerilor. Bărbatul vrea să dea lovitura cu noul său proiect în domeniul gastronomiei, iar cântăreața, ca o iubită dedicată ce este, îl sprijină la fiecare pas.

A intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine.

E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect”, a dezvăluit Julia Chelaru într-un interviu acordat recent.

„Nu e bine să ții legătura cu ex-ul”

Cât despre Bogdan, bărbatul care i-a fost alături vreme de 17 ani, dintre care 6 din postura de soț, artista recunoaște că nu au mai păstrat legătura, chiar dacă despărțirea s-a produs în termeni amiabili.

Îndrăgostită până peste cap de actualul iubit, Julia mărturisește că nu este dispusă să își riște relația cu John de dragul unei prietenii cu fostul partener de viață, mai ales că nu ar spune nu posibilității de a deveni mamă.

Nu e bine să ţii legătrura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu.

N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege. Eu am spus întotdeauna că dacă vine un copil e bine, dacă nu, e OK. Nu am făcut mari demersuri”, a mai spus Julia Chelaru.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×