Cum arată Iulia Albu fără machiaj. Vedeta TV a postat pe Instagram imagini cu ea nemachiată FOTO

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
17/09/2019, 10:25
Cum arată Iulia Albu fără machiaj. Vedeta TV a postat pe Instagram imagini cu ea nemachiată FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Iulia Albu fără machiaj. Sursa foto: yve.ro

Cum arată Iulia Albu fără machiaj! Excentrica vedetă a dat dovadă de curaj, mai ales în zilele noastre, când toate femeile utilizează din ce în ce mai multe machiaje. Iulia Albu a dat dovadă că este frumoasă și naturală, iar fanii ei au aplaudat inițiativa.

Cum arată Iulia Albu fără machiaj

Ne-am obișnuit s-o vedem pe Iulia Albu mereu ca scoasă din cutie și de puține ori o putem vedea ”naturală”. Ei bine, Iulia Albu a avut curajul să se fotografieze fără niciun strop de machiaj, iar fanii de pe Instagram au reacționat pe loc și au complimentat-o pe vedetă.

Iulia Albu este un adult sigur pe el, însă lucrurile nu au stat mereu așa. În toată adolescența sa a avut probleme, mai ales după ce colegii de școală i-au pus porecle care mai de care mai dureroase.

Cum arată Iulia Albu fără machiaj
Cum arată Iulia Albu fără machiaj

Iulia Albu a fost agresată de colegii de liceu

”Sunt foarte stăpână pe mine! Acum, ca adult! Nu a fost însă mereu așa! În copilărie, de fapt din grădiniță până la liceu, am fost Scheletron, am avut probleme cu acneea și am fost ținta ironiilor tuturor colegilor mei de clasă. Eram agresată, cum se spune acum, “bullied” și nu îmi e rușine să o spun.

Eram foarte slabă, din păcate stilul anorexic, nu cel drăguț, deși mâncam. Primeam tot felul de porecle, de la Scheletron, Schel, aveam chiar și un diminutiv, Schel, nu e chiar diminutiv, e o prescurtare. Mi se spunea în toate felurile în care li s-a spus fetelor înalte și slăbănoage, doar că erau și fete înalte și mai armonios dezvoltate.

Nu am fost niciodată foate umilă, nu am fost cu capul plecat, chiar dacă în sinea mea sufeream foarte mult….Dar nu aveam încredere în mine! E și foarte greu să ai încredere în tine și să fii puternic când toată lumea îți spune altceva.

Îmi uram de exemplu nasul, mi se părea foarte mare. Ulterior a început să îmi placă, iar acum, când mă uit la fotografii, îmi dau seama că nu era chiar atât de rău, dar atunci era o mare problemă. Pentru că eram și foarte slabă, nu puteam să port fuste, mi se părea că nu îmi stăteau bine”, a mărturisit Iulia Albu pentru perfecte.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×