Cum arată iubita mult mai tânără a lui Bebe Cotimanis de la Pro TV. Galerie FOTO

Claudiu Ilie   
în Imagini de ultima ora
31/05/2019, 15:19
Cum arată iubita mult mai tânără a lui Bebe Cotimanis de la Pro TV. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Cum arată iubita lui Bebe Cotimanis

Iată cum arată iubita mult mai tânără a lui Bebe Cotimanis, vedeta de la Pro TV care a jurizat și la emisiunea Românii au Talent!! Viața celebrului actor ajuns la vârsta de 64 de ani pare ruptă din filme. A iubit la viața lui două femei, iar acum este îndrăgostit lulea de cea de-a treia! Cei doi nu se mai feresc, deși la începutul relației se ascundeau, deoarece actorul încă era căsătorit. (VEZI IMAGINI IN GALERIA FOTO)

Cum arată iubita mult mai tânără a lui Bebe Cotimanis!

Se pare că apele încep săse așeze, iar cei doi postează fotografii împreună pe site-urile de socializare, din diferitele vacanțe pe care le petrec împreună. Bebe Cotimanis este îndrăgostit și nu pare să vrea să renunțe la iubirea sa cea mare. Cine știe, poate vor avea și un bebeluș.

Cei doi parteneri sunt colegi și pe scenă. Piesa de teatru “Old Love”, de la teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti, nu este singurul proiect care îi uneşte pe cei doi „iubăreţi”. Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film şi la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată şi Ada Dumitru (29 de ani), fiica Iuliei Dumitru, şi ea actriţă talentată.

Cum arată iubita lui Bebe Cotimanis
Cum arată iubita lui Bebe Cotimanis

De ce a plecat de la ”Românii au talent”

Bebe Cotimanis a mai fost  căsătorit de două ori, iar din căsniciile respective au ezultat doi copii: Adela (31 de ani) şi Ştefan (18 ani). Bebe Cotimanis, fost membru al juriului de la „Românii au talent“, înlocuit de actorul Florin Călinescu (63 de ani), a povestit, într-un interviu pentru Libertatea, că nu i-a părut rău pentru plecarea sa din cadrul emisiunii şi spune că a avut o „păţanie uşor nefericită“.

În calitate de membru al juriului a fost pus să aleagă între doi concurenţi, iar actorul a decis ca o fetiţă, Nicoleta Iancu, să nu meargă mai departe în show. În acel moment, fetiţa a început să plângă şi i-a spus că nu îl va ierta niciodată, iar acest fapt l-a afectat profund pe actor. „A avut legătură cu plecarea mea“, spune artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×