Cum arată grila de toamnă la Pro TV. Ce emisiuni și seriale noi vom vedea la TV

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 15:28
Cum arată grila de toamnă la Pro TV. Ce emisiuni și seriale noi vom vedea la TV
Grila de toamnă a PRO TV include revenirea show-ului Masterchef. Sursa foto: PRO TV

Grila de toamnă de la PRO TV nu a fost încă prezentată, însă avem deja câteva nume de producții care îi vor încânta cu certitudine pe telespectatori începând cu luna septembrie. S-au anunțat deja câteva formate pe care le-am mai văzut. Cea mai așteptată premieră este cea a celui de-al șaptelea sezon Masterchef.

Grila de toamnă a PRO TV: Vlad, Masterchef și Vocea României

Din grila de toamnă a PRO TV fac parte emisiuni și seriale cu care deja publicul televiziunii din Pache Protopopescu s-a obișnuit. Cele despre care știm deja că ne vor bucura din nou în câteva luni sunt Vlad (sezonul al doilea), La Măruță (emisiune de divertisment, un nou sezon), Ce spun românii (show prezentat de Cabral Ibacka), Vocea României (cu noul jurat, Horia Brenciu) și Masterchef.

Există zvonuri că tot din toamnă, dar mai spre finalul anotimpului va debuta și noua ediție Ferma vedetelor, însă deocamdată nu se știe încă nimic. Cu privire la Masterchef, telespectatorii vor vedea concursul de gătit într-o formă readaptată. Jurații s-au schimbat din nou.

grila de toamnă pro tv
Surprize la grila de toamnă a PRO TV. Ce emisiuni vor fi difuzate. Sursa foto: paginademedia.ro

4 jurați (aproape) noi în cele două show-uri cap de afiș de la PRO TV

Noii chefi de la PRO TV sunt Silviu Chelaru, chiar unul dintre foștii concurenți ai emisiunii. Silviu s-a remarcat la Masterchef 2014, însă nu a durat până la final căci a fost eliminat de Paul Sisserman. Al doilea jurat surpriză este bucătarul Joseph Hadad, iar cea de-a treia surpriză este Cosmin Tudoran, un pasionat de vin, dar cunoscut ca fost membru al trupei Ca$$a Loco.

Și Vocea României vine cu schimbări din această toamnă. Andra a părăsit scaunul de jurat, iar aceasta va fi înlocuită de Horia Brenciu, cel care între timp, după debutul ca jurat la show-ul de la PRO, s-a mutat la X Factor, la postul concurent, Antena 1. Ceilalți jurați vor fi păstrați de postul de televiziune și anume vor continua să aleagă cea mai bună voce Irina Rimes, Tudor Chirilă și Smiley.

Cu privire la al doilea sezon al serialul Vlad, telespectatorii trebuie să stea liniștiți: apare în grila de toamnă a PRO TV. Legat de această producție în care Adi Nartea este protagonist a existat și o controversă. Postul generalist a cerut fonduri de la guvern pentru a putea finanța episoadele rămase fără finanțare, iar acesta a primit numeroase critici mai ales în social media.

Postul a primit în cele din urmă finanțarea dorită. Tot din septembrie se întorc cu ediții noi emisiunile România, te iubesc, Ce spun românii și La Măruță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×