Cum arată Gheorghe Dincă acum, după 6 luni de închisoare. Criminalul din Caracal, schimbare radicală. FOTO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
10/01/2020, 15:19
Cum arată Gheorghe Dincă acum, după 6 luni de închisoare. Criminalul din Caracal, schimbare radicală. FOTO GALERIE FOTO
Așa arată Gheorghe Dincă după 6 luni de arest. Sursa foto: hepta.ro

În cursul zilei de vineri, 10 ianuarie, Gheorghe Dincă a fost adus la sediul DIICOT, pentru o nouă rundă de audieri în cazul Caracal, după ce le-a declarat anchetatorilor că nu a ucis-o pe Luiza Melencu, tânăra de 19 ani dispărută încă din luna aprilie a anului trecut, fata fiind, de fapt, victima traficului de persoane. Inevitabil, au apărut în spațiul public și o serie de imagini cu omul care a îngrozit întreaga opinie publică prin faptele sale, astfel că putem observa cu ușurință cum s-a schimbat acesta după aproape 6 luni de arest.

Gheorghe Dincă, total schimbat după 6 luni de închisoare! Monstrul din Caracal și-a lăsat barbă și mustață

Fără îndoială, timpul petrecut în spatele gratiilor și-a pus amprenta asupra lui Gheorghe Dincă, care arată acum total schimbat față de momentul în care a fost reținut de polițiști. Principalul suspect în cazul disparițiilor Luizei Melencu și Alexandrei Măceșanu a fost adus în jurul prânzului la sediul DIICOT, cu cătușe la mâini.

Un detaliu inedit le-a atras, însă, atenția celor care au văzut imaginile postate în mediul online. Mai concret, Dincă și-a lăsat barbă și mustață, după cum puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus, semn că ultimele luni de arest nu i-au mai priit la fel de mult ca în momentul reconstituirii faptelor sale, când monstrul din Caracal făcuse uitat aspectul neîngrijit care îl caracteriza, având chiar și câteva kilograme în plus.

Reacția mamei Luizei, după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că fata a fost traficată

Reamintim că în urma audierilor de joi, 9 ianuarie, Gheorghe Dincă și-a schimbat total declarațiile și le-a dezvăluit anchetatorilor că Luiza Melencu nu a fost ucisă, așa cum a susținut în ultimele luni, ci a ajuns victima traficului de persoane. Potrivit spuselor sale, doi bărbați ar fi răpit-o din casa inculpatului, nu înainte, însă, ca fata să fie abuzată sexual de mai mulți indivizi.

Chestionată pe marginea noilor declarații ale monstrului, mama tinerei de 19 ani și-a manifestat din nou convingerea că fiica sa este în viață. În plus, Monica Melencu a subliniat faptul că afirmațiile lui Gheorghe Dincă coincid întocmai cu cele pe care aceasta le-a susținut de la bun început.

Nu că îl cred, cred ce am spus eu. Fata mea a fost traficată! Trebuie să vedem cine au fost acele două persoane. Totuși, eu nu cred că fiica mea a trecut prin acea casă.

Ei au mers doar pe pista asta, a incinerării.  Cei de la DIICOT sunt incompetenți. Dacă el a luat-o, Luiza a fost dată la pont. El știe cui a dat-o”, a declarat mama Luizei.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×