Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme. Soţia lui Tavi Clonda se laudă cu forma fizică. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
15/01/2020, 14:18
Cum arată Gabriela Cristea după ce a slăbit 14 kilograme. Soţia lui Tavi Clonda se laudă cu forma fizică. FOTO GALERIE FOTO
Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme de când a născut. Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea a dat jos 14 kilograme, iar acum se laudă cu fosta siluetă. Vedeta se îngrășase în timpul sarcinii, însă a reușit să revine la formele pe care le avea înainte să o nască pe cea de-a doua fetiță, Iris. (Puteți vedea cele mai noi imagini cu vedeta accesând galeria foto a articolului)

Gabriela Cristea a slăbit 14 kilograme prin dietă

Vedeta în vârstă de 45 de ani se consideră o femeie împlinită. Are familia pe care și-a dorit-o, iar din punct de vedere profesional nu se plânge. A revenit recent ca prezentatoare la Antena Stars, acolo unde este gazda show-ului „Like a star”.

Una dintre principalele preocupări de-ale brunetei a fost să ajungă din nou la silueta ei de dinainte să nască. A fost nevoită să dea jos nu mai puțin de 14 kilograme, iar cu ambiția-i caracteristocă a reușit să scape de surplusul de grăsime urmând o dietă strictă și cursuri de pilates și yoga.

„De când am născut, am slăbit vreo 14 kg, dar mai am încă pe atât. Mi-am propus să revin la o formă fizică foarte bună. Doar dietă. Am încercat să fac nişte pilates, dar nu am timp şi am mai făcut şi nişte exerciţii de meditaţie, de yoga”, a spus Gabi pentru click.ro.

„Mănânc la ore fixe, mănânc cinci mese pe zi şi mi-am făcut eu, practic, o dietă de aproximativ 1000 de calorii.

Am analizele făcute, dar ideea este că nutriţionistul mi-ar da cam acelaşi lucru să mănânc. Am mai fost la nutriţionist, adică nu aş fi la prima abatere”, a adăugat vedeta de televiziune.

Zvonuri: Gabi ar putea prezenta show-ul Mireasa de la Antena 1

Gabriela Cristea este căsătorită cu cântărețul Tavi Clonda, cu care are două fetițe: Bella-Margot și Iris.

Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor de la emisiunea „Te vreau lângă mine” pe care Cristea o prezenta la Kanal D.

Unele zvonuri spun că Gabriela ar putea fi prezentatoarea reality-show-ului „Mireasa”, care va începe în curând la Antena 1, realizat după formatul show-ului „Noră pentru mama” pe care bruneta l-a prezentat în 2007 la Kanal D.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×