Cum arată fratele lui Mirel Rădoi după ce a căzut de la etajul 4! A suferit răni cumplite la cap

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
12/02/2019, 13:26
Cum arată fratele lui Mirel Rădoi după ce a căzut de la etajul 4! A suferit răni cumplite la cap GALERIE FOTO
O sursă apropiată familiei lui Mihai Rădoi a declarat că fața acestuia este de nerecunoscut

O sursă apropiată de familia lui Mihai Nicușor Rădoi a susținut că fața acestuia este de nerecunoscut. Fratele lui Mirel Rădoi a căzut de la etajul 4 al unui imobil. Tentativa de suicid din familia antrenorului de fotbal a uimit pe toată lumea. Mihai Rădoi s-ar fi aruncat pe geam, în cursul zilei de luni. Acest lucru a fost confirmat de către autoritățile din Drobeta-Turnu Severin. Din păcate, primele informații susțin că traumatismele cele mai mari sunt la nivelul feței.

UPDATE 14:50 Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Drobeta-Turnu Severin confirmă informația FANATIK. „Este foarte grav, cu vreo 100 de fracturi, cu o mulţime de leziuni. Noroc a avut că nu are organe interne rupte. Oricum este într-o stare gravă. Deci, un caz la limită, cum s-ar spune. S-a făcut tot ce s-a putut, la posibilităţile existente, într-un spital de urgenţă din România, ca să i se dea asistenţă medicală. Era la faţă rupt. Este desfigurat. Plus că are şi pe la picioare o mulţime de fracturi. Avem acceptul Spitalului Floreasca să-l primească. Va fi transportat, când va fi stabil. Familia ar dori să-l trimită la Timişoara”, a explicat Cristi Jianu.

Motivul conflictului care l-a făcut pe fratele lui Mirel Rădoi să recurgă la acest gest este un conflict cu partenera de viață despre divorț. În cursul zilei de ieri, după-amiază, starea sa s-a înrăutățit. Rănile păreau să îi provoace probleme din ce în ce mai grave, în special lovitura suferită la cap.

Cum arată Mirel Rădoi după căzătura de la etajul 4!

”Nu i se mai recunoaște fața!”, a declarat o sursă apropiată familiei Rădoi, pentru ȘTIRI MONDENE. Fratele antrenorului naționalei de la U21 s-a aruncat luni, 11 februarie, de la etajul 4 al unui imobil. Un vecin a vorbit despre cele întâmplate. Ne înțelegeam foarte bine, tot timpul trecea pe aici. Nu știu detalii multe. Știu că soția avea un cabinet de coafor. Era un vecin bun, nu s-a certat cu nimeni, nu a jignit pe nimeni.

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi, antrenor al naționalei U21

Am auzit o bubuitură și l-am văzut pe el jos. La ora 12 seara s-a întâmplat tot”, a declarat vecinul fratelui lui Mirel Rădoi. „Apelul s-a primit la 112 în jurul orei 12.00. Un cetăţean a sesizat că de la etajul unui bloc de pe strada Dr. Babeş a căzut un bărbat fără a putea oferi detalii. Un echipaj medical l-a preluat pe bărbatul căzut şi l-a transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. A rămas la faţa locului echipa de cercetare pentru a continua ancheta şi pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul”, conform reprezentanților IPJ Mehedinți pentru News.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×