Cum arată fiul transexual al actriței Charlize Theron. FOTO

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/04/2019, 19:40
Cum arată fiul transexual al actriței Charlize Theron. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată fiul transexual al actriței Charlize Theron

Actriţa sud-africană Charlize Theron, în vârstă de 43 de ani, își crește copilul ca și când s-ar fi născut fată, după ce acesta i-a explicat, pe când avea trei ani, că nu se simte ca un băiat. Admiratorii ei i-au adresat critici în acest sens, iar vedeta a explicat de ce își lasă fiul să poarte rochii și peruci.

Cum arată fiul transexual al actriței Charlize Theron

Cazul lui Charlize este asemănător cu cel al Angelinei Jolie în care fata sa, Shiloh, preferă să fie numită ”John” și să poarte hainele fraților mai mari. Se pare că actrița a întâmpinat aceași situație și cu fiul ei, Jackson. De la vârsta de 3 ani, fiul adoptiv al artistei i-a dezvăluit că are o afinitate pentru haine și accesorii.

Fiul lui Charlize, în vârstă de 7 ani acum, a purtat mereu rochii și peruci cu păr lung și s-a îmbrăcat asemenea surorii ei, astfel că actrița a decis să clarifice situația. Charlize a ținut să lămurească acest aspect în special pentru faptul că unii oameni au speculat că și-ar crește copilul potrivit ideii de ”gender fluid”, care implică nedefinirea unui anume sex, ci lăsarea copilului în voie până când va decide singur unde dorește să se încadreze.

Cum arată fiul transexual al actriței Charlize Theron. FOTO
Fiul celebrei actrițe a dorit, la vârsta de 3 ani, să îmbrace altfel de haine

„Am crezut că fiul meu este băiat, dar este fată”

„Am crezut că fiul meu, este băiat, dar este fată…”, a spus actrița. „Da, şi eu credeam că e băiat. Până când s-a uitat la mine când avea trei ani şi mi-a spus: ‘Eu nu sunt un băiat!”, a declarat vedeta. „Aşa că, iată! Am două fete frumoase pe care, ca orice părinte, vreau să le protejez şi să le văd cum evoluează. S-au născut aşa cum sunt şi sunt în locul în care se vor descoperi pe măsură ce vor creşte şi unde vor fi cine vor dori să fie; nu decid eu acest lucru. (..)

Cum arată fiul transexual al actriței Charlize Theron. FOTO
Fiul lui Charlize, în vârstă de 7 ani acum, a purtat mereu rochii și peruci cu păr lung și s-a îmbrăcat asemenea surorii ei

Rolul meu ca părinte este să le celebrez, să le iubesc şi să mă asigur că au la dispoziţie tot ceea le este necesar pentru a fi ceea ce vor să fie. Şi voi face tot ce îmi stă în putinţă pentru copiii mei, ca ei să aibă acest drept şi să fie astfel protejați”, a mai spus celebra actriță Charlize Theron.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×