Cum arată fiica Angelinei Jolie, care s-a transformat în băiat

Ana Ioana   
în Poze haioase
07/10/2018, 19:33
Cum arată fiica Angelinei Jolie, care s-a transformat în băiat GALERIE FOTO
Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt. Shilon Jolie-Pitt vrea să facă schimbare de sex

Cum arată fiica Angelinei Jolie, care s-a transformat în băiat. Brad Pitt și Angelina Jolie au avut o relație frumoasă, dar care, din nefericire, s-a încheiat. Cei doi renumiți actori au avut o luptă crâncenă pentru custodia copiilor lor. Acum apele s-au mai liniștit și totul pare că a revenit la normal. Recent, celebra actriță a fost văzută plimbându-se alături de doi dintre copiii săi pe străzile din Los Angeles.

Angelina a fost surprinsă alături de Shilon și Sahara, două dintre fiicele acesteia. Shilon este fiica biologică a celor doi actori. Acum, în vârstă de 12 ani, Shilon este de nerecunoscut. Aceasta a surprins prin decizia sa de a-și face schimbare de sex. S-a spus că a urmat diferite tratamente hormonale potrivite pentru a face tranziția de la fată la băiat. De asemenea, fiica biologică a cuplului preferă să fie numită John și nu Shilon.

Citește și: Bianca Drăgușanu spune tot despre relația cu Victor Slav

Citește și: Incendiu uriaș! Una dintre clădirile monument ale Oradei a luat foc și s-a prăbușit

Cum arată fiica Angelinei Jolie, care s-a transformat în băiat

Shilon Jolie-Pitt este primul copil al cuplului. Micuța, care are acum 12 ani, a fost în vizorul camerelor de filmat încă de când s-a născut, în 2006. Părinții săi, care au divorțat, o susțin foarte mult în propriile decizii. Astfel, au ajutat-o să se accepte și au fost de acord cu tratamentele pe bază de hormoni care o ajută să facă tranziția de sex.

„Cred că ea este fascinantă, datorită deciziilor pe care le ia, chiar de când avea 4 ani. Eu n-aș fi niciodată genul acela de părinte care să forțeze pe cineva să fie ceea ce nu este. Cred că asta e un fel rău de a gândi”, a declarat mama sa, Angelina Jolie. Shilon Jolie-Pitt este o combinație perfectă a genelor părinților săi faimoși. Aceasta are ochii albaștri, un zâmbet larg, și un păr blond superb.

Unde a fost născută Shilon Jolie-Pitt

La fel ca sora acesteia, Zahara, Shilon s-a născut în Africa.”Am fost la sital în Namibia, unde am avut-o pe fiica mea. Deși nu aveau ultrasunet, a fost un spital bun. Știu că sunt mulți oameni extraordinari care lucrează pentru sănătatea femeilor în multe locuri din jurul lumii. Știu că sunt multe grupuri de oameni care sunt dedicate strict pe asta, de munca lor este urgentă nevoie, solții sunt binevenite”, a declarat Agelina Jolie pentru BBC. Cuplul Brad-Angelina are mai mulți copii, pe lângă cei biologici. Shilon mai are 2 frați mai mari, Maddox(16) și Pax(14), o soră mai mare Zahara(13), și cei mai mici din familie, gemenii Knox și Vivienne(9).

„Ea vrea să fie un băiat”

Shilon vrea să devină un băiat. Părinții săi nu s-au opus o clipă deciziei acesteia, așa că urmează un tratament hormonal pentru a putea face tranziția de sex. „Ea vrea să fie un băiat. Așa că i-am tăiat părul scurt. Îi plac toate lucrurile de băieți și crede că este unul dintre frații săi. Acum preferă să i se spună John, chiar de când avea numai 2 ani.

Dacă nu i se spune John, preferă să o numim Peter”, a declarat Brad Pitt.Shilon este parte a familiei numeroase a celebrilor actori, Angelina Jolie și Brad Pitt. Aceștia sunt 6 frați, ea este primul copil biologic născut în familia Jolie-Pitt.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×