Cum arată fetele lui Adrian Mutu cu Consuelo Matos! Cât sunt de frumoase. FOTO

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
23/06/2019, 13:05
Cum arată fetele lui Adrian Mutu cu Consuelo Matos! Cât sunt de frumoase. FOTO GALERIE FOTO
Adrian Mutu, alături de fetele sale, pe vremea când erau mici. Sursa foto:antena1.ro

Este unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști din istoria recentă a țării noastre și, dincolo de numeroasele goluri înscrise atât în tricoul echipei naționale, cât și pentru cele mai bune formații ale lumii, Adrian Mutu mai are un motiv de mândrie. Este vorba despre cele două fiice din mariajul cu Consuleo Matos.

Fetele lui Adrian Mutu sunt la fel de frumoase ca mama lor

Adriana și Maya sunt deja două domnișoare în toată regula și, mai mult decât atât, judecând după fotografiile postate recent de fostul atacant român, fetele sale au moștenit frumusețea mamei, de care Adrian Mutu s-a despărțit însă, în urmă cu șase ani.

În aceste momente, Mutu se află în vacanță, alături de Sandra, actuala parteneră de viață, iar destinația aleasă pentru această vară poate părea surprinzătoare, mai ales că în Republica Dominicană locuiește și Consuleo. „Briliantul” are însă o scuză plauzibilă: își dorește să petreacă mai mult timp alături de fetele sale, mai ales că acestea sunt deja adolescente în toată regula.

Adrian Mutu, împreună cu actuala soție și cele două fiice din mariajul cu Consuelo. Sursa foto:Facebook
Adrian Mutu, împreună cu actuala soție și cele două fiice din mariajul cu Consuelo. Sursa foto:Facebook

Discurs surprinzător al lui Adrian Mutu. Nu este impresionat de jocul naționalei de tineret

Chiar dacă își petrece cea mai mare parte a timpului alături de soție și copii, Adrian Mutu nu poate sta departe de fotbalul românesc, mai ales că naționala de tineret a reușit două victorii consecutive în grupa de la Euro 2020, catalogată de specialiști drept „infernală”.

Cu toate acestea, fostul atacant nu pare foarte entuziasmat de performanțele tinerilor de la selecționata sub 21 de ani a țării noastre. Într-un interviu acordat recent, „Briliantul” susține că rezultatele din ultima vreme sunt rodul unor sclipiri individuale și, totodată, îl sfătuiește pe selecționerul Mirel Rădoi să îmbunătățească faza defensivă.

Sunt bucuros pentru rezultat. Această generație e una foarte, foarte bună și sunt sigur că se va califica. Sincer, execuțiile fotbaliștilor m-au impresionat cel mai mult. Au fost 14 minute în care s-a întâmplat ceva ce rar vezi într-un meci de fotbal. Anglia mi-a plăcut, e o echipă tehnică. În generația noastră, nu au fost jucători de aceeași valoare. În afară de fundașul stânga, Ștefan, toți au valoare importantă, sunt jucători de mare perspectivă. Ok, și Ștefan are valoare. E o echipă care se bazează pe execuțiile anumitor jucători.

Mirel este un motivator foarte bun, are un rol important. Meritul lui e că a făcut o schimbare importantă. O preluare cum a făcut și un șut la vinclu, nu l-am văzut făcând așa ceva în campionat. Sper să câștigăm acest campionat, avem culoar. Sunt lucruri care ne ies. Am dat gol, am luat gol, am dat gol, am luat gol, am dat gol, au avut bară și a scos Radu două ocazii. Astea nu le analizăm, dacă vrem să fim corecți? Au fost greșeli la fundașii centrali. Mirel cu siguranță le-a văzut. Au fost greșeli mari. Noi am avut un portar foarte mare” ,a  declarat Adrian Mutu.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×