Cum arată femeia cu 31 de degete! A intrat în Cartea Recordurilor, dar vecinii spun că este vrăjitoare

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
13/02/2020, 11:52
Cum arată femeia cu 31 de degete! A intrat în Cartea Recordurilor, dar vecinii spun că este vrăjitoare GALERIE FOTO
Cum arată femeia cu 31 de degete. Sursa foto: dnaindia.com

O femeie din India a intrat în Cartea Recordurilor, după ce s-a născut cu o malformație care i-a adus atât faima, cât și porecla de vrăjitoare! Kumari Nayak a fost arătată cu degetul toată viața, de când s-a născut și până în prezent, când a ajuns la vârsta de 63 de ani.

Cum arată femeia cu 31 de degete

Femeia s-a născut cu nu mai puțin de 31 de degete! Are 12 degete la mâini și 19 la picioare. Malformația cu care s-a născut indianca se numește polidactilie. Cele 31 de degete au propulsat-o imediat în Cartea Recordurilor, dar viața sa este un chin.

Nu are motive de bucurie sau de mândrie, fiindcă toată viața a fost marginalizată și privită cu teamă sau repulsie de către săteni, fiind considerată de mulți o vrăjitoare.

Cum arată femeia cu 31 de degete
Cum arată femeia cu 31 de degete. Sursa foto: metro.co.uk

Femeia este acuzată de vecini că este vrăjitoare

Kumari a declarat pentru cei din presă că numărul anormal de degete au făcut-o, în mare parte din viață, să stea închisă în casă, departe de oamenii care culmea, o arată cu degetul.

„M-am născut cu acest defect și nu am putut fi tratată întrucât m-am născut într-o familie foarte săracă. Au trecut 63 de ani când mă lupt cu această afecțiune.

Vecinii mei mă acuză că sunt vrăjitoare, din cauza bolii cu care m-am născut, și se țin departe de mine. Uneori vin să-mi vadă defectul din naștere, dar niciodată nu vin să mă ajute.

Sunt obligată să rămân în casă, deoarece sunt tratată cu răutate de către vecinii mei”, a declarat femeia pentru metro.co.uk.

Autoritățile știu de problemele pe care le are femeia și au declarat că i s-a oferit o locuință și o pensie cu care să poată trăi. De asemenea, vecinilor ei li s-a spus că femeia este bolnavă, nu este vrăjitoare.

Femeia se poate considera nrocoasă, deoarece acuzația de vrăjitorie este una luată foarte în serios de indieni. Nu mai puțin de 134 de persoane, în mare parte femei, au fost ucise în India, doar în anul 2016, după ce au fost acuzate de vrăjitorie, potrivit Biroului Național de Arhivă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×