Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara. Galerie foto

Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara. Galerie foto GALERIE FOTO
Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara

Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara! Îndrăgitul cântăreț are doi copii. Pe mezinul Leon, dar și pe Stephanie Sara, despre care a vorbut într-un interviu acordat cotidianului click.ro.

Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara

„Sigur, seamănă cu mine. Este şatenă, ca mine, dar s-a vopsit blond. Ea lucrează în zona de foto / video, este şi bună cântăreaţă, dar ce-şi doreşte ea mai mult acum e să facă fotografie, a început să meargă la Facultatea de Litere, dar a renunţat, pentru că a zis că poate să înveţe fără să facă facultatea”, a declarat Kamara.

„E talentată, şi eu am fost pasionat şi încă mai sunt de fotografii şi de filmări. Pe lângă asta, mai și cântă… S-a maturizat, făcea prostioare când era mai mică, era răsfăţată. Mă moşteneşte”, a mai spus ea.

Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara
Cum arată fata de 19 ani a lui Kamara

Micul Leon are probleme de sănătate

Dacă Stephanie Sara se pare că și-a ales drumul în viață, mai greu este cu mezinul Leon, în vârstă de 5 ani. Kamara e dezvăluit problemele de sănătate pe care le are Leon. Cu toate că a ținut departe de ochii lumii asemenea informații intime, după scandalul cu fosta soție, acesta a mărturisit care au fost problemele care i-au separat, iar primul a fost greutatea adusă de sănătatea precară a fiului lor. ”Nimeni nu ştie, o spun în premieră, copilul nostru suferă de o formă de paralizie cerebrală…” , mărturisea soția lui Kamara, Oana, după despărțirea de acesta.

Fiul lui Kamara, Leon, a începu tratamentul cu celule stem în Turcia. Copilul a fost diagnosticat cu tetrapareză spastică la scurt timp după naștere. „Va continua terapiile pe care le face, dar pentru a merge are nevoie de o serie de intervenții. Primele două vor fi în Turcia. Și în funcție de rezultate vom ști în ce direcție ne îndreptăm cu alte intervenții, în Germania sau în America. Facem tot ce se poate pentru a-l pune pe micuțul nostru pe picioare. Sunt costuri mari, dar și rezultate pe măsură”, a mărturisit Kamara pentru Click.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×