Cum arată Elizabeth Hurley la vârsta de 53 de ani! Imaginile cu ea în costum de baie au făcut furori

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
31/03/2019, 10:34
Cum arată Elizabeth Hurley la vârsta de 53 de ani! Imaginile cu ea în costum de baie au făcut furori GALERIE FOTO
Elizabeth Hurley arata senzational la varsta de 53 de ani

Actrița Elizabeth Hurley a ajuns la vârsta de 53 de ani, dar încă arată fabulos! Celebra actriţă britanică nu se sfieşte să-şi arate corpul foarte bine lucrat. Bărbaţii o iau pur şi simplu razna când o văd. Nimeni nu îi dă 53 de ani celebrei actriţe.

Elizabeth Hurley, răvăşitoare la 53 de ani

Are un trup de adolescentă şi nu refuză să pozeze provocator, chiar dacă are deja o vârstă. Aşa a făcut recent, când a postat pe reţelele de socializare mai multe forografii în costum de baie. Fanii ei au umplut-o de like-uri şi de comentarii care mai de care mai laudative.

Ultima forografie a fost postată pe Instagram şi Elizabeth Hurley apare într-un costum de baie minuscul, care lasă să se vadă mai mult din trupul superb al celebrei actriţe. Fotografia a fost realizată în India, acolo unde se află în vacanţă şi pare că se simte excelent!

Elizabeth Hurley a postat o fotografie sexy din India!

Elizabeth Hurley, producătoare, actriţă şi model

Producătoarea Elizabeth Hurley împreună cu Hugh Grant a fondat Simian Films în colaborare cu Castle Rock Entertainment. Prima lor producție s-a numit „Extreme Measures” (Soluții extreme) cu Hugh Grant, Gene Hackman.

Ca actriță, Hurley a jucat în „Ed TV” cu MATTHEW McCONANGHEY și în „My Favorite Martian” (Marțianul meu sonat). A jucat în succesul „Permanent Midnight” cu Ben Stiller, ecranizarea vieții scenaristului hollywoodian Jerry Stahl. Alte apariții incitante sunt cele din seria „Austin Powers”.

Hurley a jucat inițial roluri în piese de teatru după ce, în prealabil, a studiat dansul și actoria la London Studio Center. Primul rol alături de Hugh Grant a fost în filmul spaniol „Remando al Viento”. Adevăratul succes a venit cu rolul principal din „Cristabel”, un prestigios serial BBC scris de Dennis Potter, care relatează povestea adevărata a unei aristocrate engleze ce s-a măritat cu un ofițer german în timpul celui de-al doilea război mondial. Au urmat „El Largo Invierno”, „The Skipper”, „Sharpe’s Enemy”. „Act of Will”, „The Orchid House” și „Mad Dogs and Englishmen”. În Statele Unite a jucat împreună cu Wesley Snipes în „Passenger 57” (Pasagerul 57) și în câteva seriale produse de Paramount.

Au urmat „Samson & Deliah” și „Dangerous Ground” cu Ice Cube. A fost prezentă pe ecranele românesti și cu comedia „Bedazzled” (Pact cu diavolița) alături de Brendan Frasier. Frumoasa Elizabeth reprezintă şi imaginea Estee Lauder în lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×