Cum arăta Elena Udrea în tinerețe. Imaginile neștiute cu ea brunetă. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
10/05/2019, 11:21
Cum arăta Elena Udrea în tinerețe. Imaginile neștiute cu ea brunetă. FOTO GALERIE FOTO
Cum arăta Elena Udrea în tinerețe

Elena Udrea, unul dintre cele mai rostite nume din România în ultima vreme, se află departe de România, de când problemele i s-au sfârșit, în însorita Costa Rica. Pe numele din buletin Elena Gabriela Udrea, originară din Buzău, este fostul ministru al Turismului.

Cum arăta Elena Udrea în tinerețe

A copilărit într-o familie de muncitori, tatăl șofer, iar mama taxatoare la societatea de transport public, a avut o ascensiune de când s-a mutat în București, la vârsta de 5 ani.După ce și-a terminat studiile la Facultatea de Științe Juridice și Administrative, specializare Drept, în cadrul universității private ”Dimitrie Cantemir”, București, a fost avocat timp de câteva ani, a intrat în politică și a devenit un nume cunoscut în România. Din adolescență a fost o prezența feminină care întorcea toate privirile.

Brunetă pe atunci, s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a participat la un concurs de frumusețe din orașul natal. Chiar dacă era cea mai frumoasă apariție de pe scenă, publicul nu a plăcut prea mult pe fata din cartierul Micro 5. Mai mult, Elena a încercat să recite o poezie în cadrul prezentării, băieții din sală au început să fluiere insistent, iar ea a fost nevoită să părăsească scena în lacrimi, fiind timidă pe atunci. Vreama a trecut, iar soarta s-a dovedit nu foarte blândă cu ea, pedepsind-o, poate, și pentru unele alegeri făcute de-a lungul anilor.

Cum arăta Elena Udrea în tinerețe. Imaginile neștiute cu ea brunetă. FOTO
Elena Udrea în tinerețe

Controverse

Udrea a trecut de atunci și pragul tuturor instituțiilor, căci a adunat multe dosare, printre care: „Dosarul ”Microsoft”, ”Gala Bute”, ”Hidroelectrica”. A fost acuzată de instigare la luare de mită în campania prezidențială din 2009, iar recent a trăit cumpăna vieții sale, fiind condamnată la șase ani de închisoare. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica, alături de partenerul și fiica sa, Eva Maria. Fostul ministru a trecut peste probleme, iar acum se bucură de liniște pe plajele exotice.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×