Cum arată vila lui Dorian Popa. Cântărețul și-a făcut un adevărat palat la Domnești – VIDEO

Claudiu Ilie    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
02/11/2019, 12:36
Cum arată vila lui Dorian Popa. Cântărețul și-a făcut un adevărat palat la Domnești – VIDEO
Cum arată vila lui Dorian Popa. Cântărețul și-a făcut un adevărat palat la Domnești - VIDEO foto: facebook

Dorian Popa este unul dintre cele mai populare personaje din showbizz-ul românesc. Cântărețul are un vlog urmărit de aproape un milion și jumătate de abonați și postează aproape zilnic câte un vlog. În unele dintre ele vorbește despre casa pe care o are în construcție, iar din imaginile prezentate, se poate spune că acesta are un adevărat palat.

Vila lui Dorian Popa, aproape gata

Casa lui Dorian Popa încă nu este finalizată, dar aceasta va avea 3 etaje, piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Suma pe care acesta a investit-o este una imensă, după cum el a mărturisit în cadrul unei emisiuni. Este vorba de sute de mii de euro pe care i-a băgat în vila pe care o ridică la Domnești.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum… Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje… Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a spus Dorian Popa la Dimineaţa Blană.

Dorian Popa, furat de muncitori

Dorian Popa a avut mai multe probleme cu construirea casei. Una dintre ele a fost legată de muncitorii pe care îi angajase și care trebuiau să termine vila. Din păcate pentru el, aceștia au luat banii și s-au făcut nevăzuți, iar finalizarea casei s-a amânat cu câteva luni

„Dacă muncitorii mei nu mai fug în lume cu bănuții și alte intemperii de genul ăsta, eu sper ca în septembrie să fiu gata cu casa. Din câte am auzit la meteo, vremea caldă va ține undeva până în octombrie, iar piscina mea va fi încălzită – vă anunț de pe acum că muncesc și pentru asta”, spunea Popa, în urmă cu câteva luni.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×