Cum arată casa în care a locuit Tamara Buciuceanu! Apartamentul din centrul Bucureștiului îi rămâne lui Ionică

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/10/2019, 10:47
Cum arată casa în care a locuit Tamara Buciuceanu! Apartamentul din centrul Bucureștiului îi rămâne lui Ionică GALERIE FOTO
Casa în care a locuit Tamara Buciuceanu îi va rămâne lui Mihai Constantin. Sursa foto: click.ro, wowbiz.ro. Colaj: Fanatik

Casa în care a locuit Tamara Buciuceanu Botez îi va rămâne unicului ei nepot, actorului Mihai Constantin, cunoscut pentru rolul Ionică din filmul „Liceenii”. Mihai Constantin era printre puținii oameni din familia Tamarei care o căutau pe actriță și o ajutau cu ce puteau. Surse din lumea teatrului spun că în casa în care a locuit Tamara Buciuceanu vor rămâne sora ei Iulia, în vârstă de 88 de ani, împreună cu fiul ei, Ionică.

Casa în care a locuit Tamara Buciuceanu îi va rămâne lui Mihai Constantin

Actorul Mihai Constantin are acum 55 de ani și, din ce spun cei care au fost alături de Tamara în ultimele zile ale vieții sale, Ionică era extrem de apropiat de actriță. Nepotul Tamarei are doi copii, pe Matei și Maria, și este în prezent unul dintre actorii pe care mizează Teatrul Național din București, cel cu care colaborează de ani de zile.

Locuința pe care o avea Tamara se află pe Calea Dorobanți și este vorba, de fapt, despre un apartament într-o vilă veche cu două etaje. Ionică se va ocupa de toate pregătirile cu înmormântarea marii actrițe, care va avea loc mâine de la ora 12:00, scrie click.ro. Tamara Buciuceanu s-a stins din viață marți seara, 15 octombrie, la Spitalul Elias. Artista suferea de afecțiuni cardiace.

casa tamara buciuceanu
Tamara avea un apartament într-o vilă din zona Dorobanți. Sursa foto: click.ro

Caramitru a vrut să îi ofere rolul vieții sale

Înainte să moară, directorul TNB, Ion Caramitru, i-a propus să joace într-o piesă de teatru, dar din cauza condițiilor fizice, Tamara l-a refuzat. „La un moment dat i-am propus să joace un rol pe care l-a dorit foarte mult, toată viața și pentru care ar fi fost dedicată să joace, rolul principal în Micul infern, piesă care se joacă la TNB. Ea ar fi fost prototipul. Mi-a spus atunci timidă și speriată că nu mai are putere, că îmi mulțumeste, că e rolul vieții ei, dar e puțin prea târziu, că nu se simte în stare. Aceasta a fost ultima mea discuție profesională cu ea”,  a declarat Caramitru marți seara.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×