Cum arată casa de lux în care locuiește Monica Tatoiu! Costă 2,5 milioane de euro și are 9 dormitoare. FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/04/2019, 08:20
Cum arată casa de lux în care locuiește Monica Tatoiu! Costă 2,5 milioane de euro și are 9 dormitoare. FOTO GALERIE FOTO
Cum arată locuința Monicăi Tatoiu?

Monica Tatoiu locuiește într-un adevărat palat! Casa vedetei costă 2,5 milioane de euro și este una dintre cele mai securizate. Vila familiei Tatoiu este construită pe două niveluri și dispune de un sistem de alarme foarte complex. Camerele video din exterior surprind fiecare intrare, inclusiv cea din garaj, așa că nimeni nu se poate apropia de o ușă fără să fie filmat. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO)

Cum arată locuința de lux a Monicăi Tatoiu?

Monica Tatoiu și partenerul său de viață, Victor Tatoiu, trăiesc într-o vilă de proporții care este evaluată la nu mai puțin de 2,5 miliaoane de euro. Locuința acestora este construită pe două niveluri și dispune de un sistem de maximă siguranță. Intrările au camere video din dotare, așa că nimeni nu se poate apropia de casa celor doi fără să fie filmați.

De asemenea, există sisteme e încălzire care topesc zăpada chiar sub asflat, în fața garajelor și a scărilor exterioare. Monica Tatoiu a cumpărat terenul în anul 1996 pe locul în care era o groapă de gunoi, fără trotuar, canalizare sau electricitate. Victor Tatoiu s-a străduit să facă din casă una din cele mai inteligente.

Casa de lux a Monicăi Tatoiu
Casa de lux a Monicăi Tatoiu

„Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară”

”Casa este în permanență conectată și monitorizată de o firmă de securitate și avem posibilitatea să o vedem din orice parte a lumii, prin Internet. Eu pot să controlez în fiecare secundă cine este în casă sau afară pentru că toate camerele video îmi sunt accesibile prin Internet, iar tot ce se filmează pe aceste camere se transferă în timp real și se înregistreaza pe un server.

În plus, sistemele de protecție activă anunță într-o secundă firma de pază daca se întâmplă ca vreun intrus să încerce să ne intre în casă. Tot sistemul de protecție a casei este inventat de mine, astfel încat nimeni nu știe cum funcționează și am siguranța că nimeni nu îmi poate intra în casă făra voia mea. Dacă vă uitați bine, ușile de la intrare sunt din termopan vitrat, nu am nevoie de uși supersecurizate, pentru ca nimeni nu poate intra în casa mea fără ca eu să știu”, spuneau Victor și Monica Tatoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×