Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de operațiile estetice. GALERIE FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Poze haioase
26/02/2019, 19:36
Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de operațiile estetice. GALERIE FOTO GALERIE FOTO
Brigitte Năstase, superbă fără operații estetice!

Brigitte Sfăt este cunoscută ca fiind adepta operațiilor estetice, așa că atunci când a avut vreo nemulțumire față de chipul sau corpul său, a apelat la măestria medicilor. De-a lungul timpului, mulți au criticat-o pentru felul în care a ajuns să arate, spunând că ce a exagerat peste măsură. Fosta soție a lui Ilie Năstase și-a asumat de fiecare dată și a dat piept criticilor, astfel că a recunoscut în repetate rânduri că se simte bine în pielea sa și că dacă ar mai avea vreo nemulțumire, și-ar mai face o operație.

Concurenta de la Ferma are numai la buze 19 tăieturi din anul 2014, când și-a scos substanța cu risc cancerigen care fusese injectată la vârsta de 25 de ani. Bruneta și-a făcut o reconstrucție musculară la nivelul chipului, și-a făcut implan de sprâncene, și-a pus implanturi mamare, iar în anul 2017 și-a mărit și posteriorul, la o clinică din Turcia. „Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, a declarat Brigitte despre sumele imense cheltuite pe operațiile estetice.

Brigitte Sfăt, înainte de operațiile estetice

Brigitte Sfăt arăta foarte bine la 19 ani, chiar și fără operațiile estetice pe care le-a vrut cu disperare. Gurile rele spun că a exagerat de puterile medicilor esteticieni și că și-a schimbat extrem de mult felul în care arată chiar și când nu era nevoie, fiind frumoasă naturală. Fiid atât de des critictă pentru numărul mare de schimbări, Brigitte Sfăt a povestit unde a ajuns mai exact bisturiul. “Nu mi-am făcut o intervenție la față, mi-am făcut o injecţie în scalp, pentru îndesirea părului. Plus că mi-am mai făcut și un tratament mai agresiv, cu anestezie totală, de întinerire și de revigorare a pielii feței, dar și a gâtului. Vreau să îți spun că acesta este un tratament foarte nou, nu se poate face decât cu anestezie totală, dar am văzut la vedetele de la Hollywood că are efecte extraordinare.

Brigitte fără operații
Brigitte înainte de operații

Toată intervenția asta a durat două ore și ceva, iar cheltuiala este la nivelul miilor de euro”, ne-a spus Brigitte. Soția lui Ilie Năstase ne-a mărturisit și ce cadou frumos a primit de la Moș Nicolae: “Mi-am cumpărat niște blănuri. Însă chiar dacă este sau nu sărbătoare, eu primesc din două în două zile cadouri, pentru că mi le fac singură. Dar  am și un soț care îmi satisface orice dorinţă. Pentru mine fiecare zi este specială”, a mărturisit bruneta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×