Cum arăta Andi Moisescu cu 10 ani înainte să fie în juriul Românii au Talent. Galerie FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
23/10/2019, 10:51
Cum arăta Andi Moisescu cu 10 ani înainte să fie în juriul Românii au Talent. Galerie FOTO GALERIE FOTO
Andi Moisescu este unul din cei mai vechi oameni de la PRO TV. Sursa foto: 22news.ro

Andi Moisescu este unul din cei mai vechi oameni de la PRO TV. Este una dintre vedetele cu cea mai mare priză la public și nu de ieri, de azi, ci din anul 1997, când apărea în matinalul postului de pe Pache Protopopescu. În urmă cu mai bine de 22 de ani, matematicianul Andi nu era o figură populară, ba chiar a avut o meserie ca oricare alta.

Andi Moisescu a prezentat emisiunea Marcă înregistrată înainte de a fi în juriul de la Românii au talent

Este unul din oamenii care au dovedit că se poate ajunge sus pornind de la un nivel foarte jos. Andi era înainte vânzător de ziare, iar cu trecerea anilor a ajuns să fie unul din cei mai apreciați realizatori de televiziune. Înainte să ajungă în juriul de la Românii au talent, în anul 2011, Andi a prezentat emisiunile Marcă înregistrată (2000-2004) și ApropoTV (din 2005 până în prezent).

Povestea de viață a lui Andi este la fel de interesantă precum ascensiunea lui în televiziune. A crescut la Mangalia, în familia unui colonel de Marină, iar de la ai săi a învățat cele mai importante lucruri despre viață. A pierdut noțiunea de tată de la vârsta de 3-4 ani, căci acesta a părăsit familia, și a crescut înconjurat de femeile din familia sa, de mamă și de bunică.

andi moisescu
În urmă cu mai bine de 20 de ani, alături de colegii de la matinalul de la PRO. Sursa foto: wowbiz.ro

De la matematică, la vânzări de ziare, la radio și apoi la PRO TV

A fost un elev silitor și, de departe, materia care îi plăcea cel mai mult a fost matem atica. De altfel, după terminarea liceului, s-a ambiționat și a dat la facultate la Universitatea din București, reușind să își ia diploma de absolvire. Cât despre trecerea de la vânzări de ziare, puțin pe la radio și apoi direct la PRO TV, Andi își amintește și azi de începuturile grele prin care a trecut.

„Am şi avut un început… nu îi doresc nimănui! După ce că eşti praf, să te mai pună în combinaţie cu cel mai tare! Ca să poţi să faci comparaţie, să fie evident! Făceam emisia cu el şi după ce terminam, după ce pleca el, refăceam emisia singur. La perete aşa! Cu prompter, mă mai ajutau săracii oameni, intrau în direct prin telefon, doar, doar. Zi de zi am făcut asta. Şase luni! Citeam promptere câte patru-cinci ore pe zi. Ca să pară că vorbesc liber”, a declarat Andi Moisescu într-un interviu pentru adevărul.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×