Cum arăta Alex Bodi în tinerețe. Slab și fără bani, dar plin de ambiție. Galerie Foto

Daniel Scripcaru   
în Imagini de ultima ora
04/02/2020, 17:50
Cum arăta Alex Bodi în tinerețe. Slab și fără bani, dar plin de ambiție. Galerie Foto GALERIE FOTO
Cum arăta Alex Bodi în tinerețe

Alex Bodi a devenit foarte cunoscut în România, după ce a devenit soțul Biancăi Drăgușanu. Este plin de bani, dar și de mușchi. Este adorat de femei, dar și invidiat de mulți bărbați. Soțul Biancăi Drăgușanu a fost însă slab și fără bani, dar plin e ambiție.

Cum arăta Alex Bodi în tinerețe

După cum mărturisea chiar el, Alex Bodi s-a născut într-o familie modestă, însă a avut o copilărie frumoasă, chiar dacă a fost condimentată cu episoade violente din partea tatălui său, care îl mai educa și cu ajutorul curelei.

Bătaia este ruptă din Rai, după cum spune o vorbă din popor, contestată de mulți, dar Alex Bodi spune că la el a funcționat. Chiar spune că bătăile primite și disciplina ofertă de tatăl său l-au ajutat în viață.

” Îmi dădea multă bătaie, dar m-a ajutat foarte mult”

Alex Bodi a vorbit deschis despre viața ui într-un interviu pentru Antena Stars, în care a adus și poze cu el din tinerețe, când era un anonim fără mușchi.

”Noi am avut o copilărie foarte frumoasă, provin dintr-o familie modestă.Tatăl meu era foarte sever. Îmi dădea multă bătaie, dar m-a ajutat foarte mult educaţia lui şi frica pe care o aveam faţă de el.

În casă eram un copil, iar pe stradă altul. Luam maşina lui tata pe la 12 ani şi lui îi spuneau vecinii, mereu îmi luam bătaie. Mama era puţin mai rea de gură, dar foarte sufletistă”, a spus Alex Bodi, în exclusivitate la Antena Stars.

Alex Bodi sa căsătorit cu Bianca Drăgușanu, după o relațe cu năbădăi. S-au certat și s-au împăcat de multe ori, însă cei doi s-au căsătorit, până la urmă. Asta nu a oprit însă certurile.

De câteva ori Bianca Drăgușanu a ajuns chiar și la urgențe, după episoade violente trăite alături de soțul său. Frumoasa blondină a spus chiar că soțul ei i-a înfipt nici mai mult, nici mai puțin, decât o furculiță în mână.

În presă au apărut chiar zvonuri care spuneau că cei doi ar fi divorțat, din cauza violenței excesive de care dă dovadă Alex Bodi, fapt dezmințit însă de cei doi amorezi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×