Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România

Dan Suta   
în Stiri mondene
28/09/2019, 10:41
Cum arăta Adriana Iliescu în tinereţe. Imagini cu cea mai bătrână mamă din România GALERIE FOTO
Adriana Iliescu a devenit mamă la vârsta de 67 de ani. Sursa foto: viva.ro

Adriana Iliescu, 81 de ani, este cea mai bătrână mamă din România. A născut-o pe Eliza la vârsta de 67 de ani, însă puțini știu cum arăta femeia în tinerețe. Adriana era de o frumusețe răpitoare. Avea un aspect îngrijit și delicat și părul lung. Cea mai vârstnică mamă din țară îi cucerea pe bărbați doar cu privirea.

Adriana Iliescu avea o frumusețe răpitoare în tinerețe

Femeia a fost căsătorită patru ani de zile, însă din cauza neînțelegerilor cu soțul ei a divorțat. Și-a dorit dintodeauna un copil, așa că, la vârsta de 66 de ani a apelat al fertilizarea in vitro. A reușit să devină mamă prin această tehnică la 67 de ani, iar povestea ei a fost urmărită de milioane de români la televizor.

Născută în 1938 la Craiova, Adriana Iliescu a fost profesoară de limba și literatura română și, ce știu puțini oameni, a fost autoarea mai multor povești pentru copii. Pe Eliza Bogdana a adus-o pe lume în ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești din Capitală. Femeia era însărcinată cu gemeni, însă cealaltă fetiță nu a supraviețuit. Tocmai de aceea Eliza a primit și prenumele Bogdana, cel pe care fosta profesoară a vrut să i-l pună surorii.

adriana iliescu are o fată pe nume eliza
Fiica Adrianei Iliescu este o adevărată domnișoară. Sursa foto: digi24.ro

Fosta profesoară a primit tratamentul anti-menopauză în anul 1995

Adriana Iliescu a primit tratament hormonal în anul 1995 pentru a păcăli menopauza, iar fertilizarea a făcut-o în anul 2004 de la un donator anonim. Femeia rămăsese însărcinată cu tripleți, dar la puțin timp de la evoluția embrionilor, unul dintre aceștia nu a supraviețuit. Apoi, au rămas cele două fetițe, dar doar Eliza a reușit să vină pe lume.

Cazul ei a devenit extrem de dezbătut în presa din România și a făcut înconjurul lumii. Problema care s-a pus era una de etică și anume, e normal ca o persoană care a îndeplinit o anumită vârstă să poată face un astfel de tratament? În cele din urmă, femeia a născut cu bine, iar azi se bucură de fiica ei, care umblă deja la școală.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×