Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare. Ce face actorul Emil Rădinoiu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare. Ce face actorul Emil Rădinoiu după ce a dispărut din lumina reflectoarelor GALERIE FOTO
Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare

Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare, la câțiva ani buni de când s-a retras din lumina reflectoarelor! Actorul care a făcut istorie, alături de Leana, Costel, Lila și Axinte a decis să se retragă din viața publică, după ani și ani în care a făcut o țară întreagă să râdă.

Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare

După închiderea celebrului serial de televiziune în care a jucat, actorul a mai făcut stand-up comedy, a mai apărut în câteva spectacole, dar acestea s-au rărit din ce în ce mai mult, până când Mitică, Emil Rădinoiu pe numele său real, a fost mai mult nevoit să se retragă.

Cu toate acestea, actorul a mai avut, anul trecut, câteva apariţii în unele show-uri de stand-up comedy care au avut loc în Braşov, Reşiţa şi Bucureşti. Oamenii însă nu l-au uitat și îl mai opresc pe străzile din Craiova pentru a-i cere un autograf.

Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare
Cum arată acum Mitică de la Vacanța Mare

Mitică își crește nepoțica

“Deocamdată mă ocup aproape exclusiv de nepoţica mea urmând ca după începerea grădiniţei să mă uit peste proiectele lăsate baltă şi vă voi ţine la curent cu ce voi face în continuare”, declara recent actorul Emil Rădinoiu, mândru nevoie mare de nepoțica sa. Actorul are un fiu, Mirel Rădinoiu, care l-a făcut deja bunic.

Vacanța Mare este un grup umoristic românesc format în 1988 de Dan Sava, Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu, Felix Sava și Dan Ștefănescu. Primul spectacol Vacanța Mare a fost susținut în 1988 într-o remorcă de tractor. În 2007, din grup făceau parte Mugur Mihăescu, Radu Pietreanu și Florin Petrescu („Axinte”), precum și colaboratorii: Iulian Ilinca („Frankfurt”), Emil Rădinoiu („Mitică”), Mirela Stoian („Lila”), George Robu („Romică”).

Vacanța Mare a cunoscut succesul la Pro TV, cu care a semnat un contract în anul 1999. În anii 2001-2002, Vacanța Mare avea un public TV de peste 2,2 milioane, o audiență apropiată de cea a meciurilor de fotbal cu mare miză ale echipelor românești!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×