Cum arată acum Macaulay Culkin, la 29 de ani de la premiera filmului Singur Acasă. Celebrul actor e la fel de adorabil

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
07/12/2019, 12:49
Cum arată acum Macaulay Culkin, la 29 de ani de la premiera filmului Singur Acasă. Celebrul actor e la fel de adorabil GALERIE FOTO
Macaulay Culkin are 39 de ani și a scris istorie în seria Singur Acasă. Sursa foto - facebook

Dacă te-ai întrebat vreodată cum arată acum Macaulay Culkin, la 29 de ani de la premiera filmului Singur Acasă, ai ajuns unde trebuie. Pentru că, îți vine să crezi sau nu, dar au trecut aproape 3 decenii de la debutul primului film din celebra şi îndrăgita serie „Home Alone”.

Cum arată acum Macaulay Culkin, la 29 de ani de la premiera filmului Singur Acasă

Și, în ciuda acestui fapt, românii par a avea o afinitate pentru simpatica poveste cinematografică de Sărbători. Drept urmare, Pro TV o difuzează în fiecare an, și o face de fiecare dată cu audienţe impresionante, spre stupoarea celorlalte posturi!

Despre „Singur acasă”, o lume întreagă ştie că e filmul care l-a lansat pe Macaulay Culkin. Puștiul blond a intrat în inimile tuturor, însă, din păcate, peliculele din 1990 şi 1992 („Singur acasă 2′) aveau să rămână momentele de vârf ale unei cariere care nu și-a urmat deloc cursul firesc.

Celebrul actor e la fel de adorabil

Mai exact, de la aceste filme, cariera lui Macaulay Culkin a luat o turnură cel puţin nefastă. Faima timpurie şi apoi viaţa de adolescent bogat la Hollywood n-au fost deloc blânde cu actorul care are a ajuns deja la 39 de ani.

Culkin a fost nevoit să viziteze de-a lungul timpului mai multe clinici de dezintoxicare, pentru abuzul de alcool şi droguri, dar s-a luptat şi cu depresia cauzată de lipsa unor roluri consistente. Ultima peliculă de pe marile ecrane cu Macaulay ca protagonist a fost „Terapie de cuplu’, un film din 2007 care a fost desfiinţat de critici.

Prin 2013, Culkin era deja dependent de droguri și existau zvonuri că investea și câte 6.000 de dolari lunar pentru heroină.  Macaulay a negat vehement că ar fi cheltuit așa sume pentru droguri, însă și-a recunoscut problemele.

„Sigur, se întâmplă lucruri stupide. Dar, nu, nu cheltuiam 6.000 de dolari pentru heroină în fiecare lună. M-a deranjat că tabloidele au împachetat totul într-o falsă şi stranie îngrijorare”, a spus actorul american.

Cu toate acestea, Culkin, pare că a reușit să își schimbe radical cariera. Acesta a impresionat la o celebră emisiune din Statele Unite şi a lăsat impresia că îi merge mai bine ca niciodată. Culmea,  actorul spune că se mai folosește de replici din acele filme, pe care nu le-a uitat, pentru a-și impresiona iubitele.

Macaulay Culkin a precizat că tot ce își mai dorește acum este un rol prin care să arate că talentul nu a fost epuizat. Până atunci, actorul spune că stă departe de orice fel de viciu şi îşi trăieşte viaţa liniştit.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×