Cum arată acum Ligia Hoka, la 9 ani distanţă de când a fost transformată total. A început o viaţă nouă

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/11/2019, 12:55
Cum arată acum Ligia Hoka, la 9 ani distanţă de când a fost transformată total. A început o viaţă nouă GALERIE FOTO

În urmă cu nouă ani, Ligia Hoka uimea o țară întreagă, odată cu participarea la emisiunea Frumusețe pe muchie de cuțit, difuzată la acea vreme de Pro TV. Specialiștii care făceau parte din echipa show-ului au ajutat-o să-și schimbe radical aspectul fizic, iar de atunci clujeanca trăiește, practic, o nouă viață.

Ligia Hoka este complet schimbată

De altfel, judecând după imaginile postate pe rețelele de socializare, femeia tristă și descumpănită pare să fi rămas definitiv în urmă, pentru că este surprinsă de fiecare dată zâmbind cu gura până la urechi. Dacă  în trecut îi era ruşine de înfăţişarea sa şi se temea că soţul o va părăsi, acum Ligia se bucură din plin de viață și de clipele fericite petrecute alături de familie.

În 2010, peste 1.700.000 de telespectatori din întreaga țară au ramas înmărmuriți după ce au urmărit incredibila transformare a Ligiei Hoka la Frumusețe pe muchie de cuțit. Punctul culminant al celei mai urmărite ediții a emisiunii a fost chiar momentul în care femeia îmbătrânită mult prea devreme din cauza vieții grele pe care a dus-o și-a dezvăluit noua înfățișare.

„Am văzut oglinda cu alți ochi”

Am văzut pentru prima dată oglinda cu alți ochi. Felul în care arată o femeie atrage după sine respect sau umilință. Am trăit aceste două sentimente contradictorii, știu ce înseamnă astfel de exeperiențe. Potențialul meu era probabil mult mai mare, dar aspectul meu fizic era un mare impediment vis-a-vis de ceea ce-mi doream eu să fac, din punct de vedere profesional.

Am reușit să nu dau importanță răutăților! Știam sigur că într-o zi voi putea face ceva pentru binele meu. Sigur că schimbarea a trezit și invidii, dar nu le consider motivate”, a dezvăluit Ligia, surprinsă de tranformarea incredibilă de care a avut parte.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×