Cum arată acum Irina Petrea, cunoscută ca “Super Nanny”. A trecut printr-o adevărată dramă. FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/06/2019, 15:27
Cum arată acum Irina Petrea, cunoscută ca “Super Nanny”. A trecut printr-o adevărată dramă. FOTO GALERIE FOTO
Irina Petrea a prezentat emisiunea Super Nanny de la Prima TV. Sursa foto: PRIMA TV

Irina Petrea a devenit una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de reality-show-uri din România în urmă cu mai mulți ani. Aceasta a realizat emisiunea „Super Nanny” de la Prima TV, iar acum prezintă „Cei 7 ani de masă” la Național TV, un alt succes al psihologului.

Irina Petrea prezintă o emisiune la Național TV

Irina Petrea parcă a întinerit odată cu trecerea anilor, iar viața ei până acum nu a fost ușoară. Chiar dacă a trecut printr-o serie de probleme, nu s-a lăsat foarte afectată, căci chipul ei radiază, în urma tuturor obstacolelor prin care a trecut, și a luat partea pozitivă din toate experiențele negative de care a avut parte.

Deși se ocupă de copiii cu probleme de comportament ori cu cei care au nevoie de ajutor când vine vorba despre alimentația lor, cum este cazul emisiunii de la Național TV, Irina Petrea nu poate avea copii. Vedeta a mărturisit mai de mult că a fost diagnosticată cu infertilitate primară. Și-a dorit mereu să rămână însărcinată, însă nu s-a putut. Cu timpul, psihologul s-a obișnuit cu această idee.

Acum, Irina prezintă emisiunea „Cei 7 ani de masă” de la Național TV. Sursa foto: Național TV

Nu poate avea copii

Irina a spus că nu a vrut să facă o dramă din situația aceasta, mai ales după ce a aflat de la doctori că nu poate deveni mamă. A preferat să nu fie tulburată de astfel de gânduri. „M-am obișnuit cu asta, am trecut pește! Pur și simplu sufăr de ceea ce suferă o mulțime de alte femei, de infertilitate primară, doar că nu am știut.

Când am văzut că nu rămân gravidă, m-am întrebat oare de ce? Apoi făcând tot felul de analize am constatat că sufăr de acest lucru și nu se poate face nimic. M-am gândit să adopt un copil, dar pentru asta trebuie să fii ambii parteneri de accord…, iar acest subiect a rămas suspendat deocamdată”, este mărturisirea făcută de Petrea, scrie cancan.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×