Cum arată acum Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Fosta profesoară își întreține fata dintr-o pensie modestă FOTO

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
01/10/2019, 13:22
Cum arată acum Eliza, fiica Adrianei Iliescu. Fosta profesoară își întreține fata dintr-o pensie modestă FOTO GALERIE FOTO
Fiica Adrianei Iliescu s-a născut în anul 2005. Sursa foto: hollywoodlife.com

Eliza, fiica Adrianei Iliescu este deja o domnișoară. Fata celei mai vârstnice mame din România are 14 ani și este crescută din pensia mamei sale, de doar 2.000 de lei. Adriana Iliescu născuse în anul 2005, impresionând o țară întreagă. Fosta profesoară de limba și literatura română a adus-o pe lume pe Eliza la vârsta de 66 de ani. În prezent, mama Elizei are 81 de ani.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este elevă la un liceu din Capitală

Adriana Iliescu și-a dorit dintotdeauna să devină mamă. A trecut prin multe dificultăți medicale până să o nască pe Eliza. Aceasta urmase un tratament pentru întreruperea menopauzei în anul 1995. A încercat să rămână însărcinată pe cale artificială de mai multe ori, iar în anul 2004 visul i se împlinise. Acum, fata ei a crescut și a ajuns la un liceu cunoscut din Capitală(Vezi mai multe imagini NOI cu Eliza în GALERIA FOTO).

Ar fi trebuit să nască nu unul, ci trei copii, însă doar Eliza a supraviețuit.  De altfel, Eliza a primit și prenumele surorii sale gemene care nu a putut veni pe lume, Bogdana, după ce și al treilea embrion murise. Cea mai bătrână mamă din România a devenit cunoscută datorită reportajelor pe care le realiza în urmă cu mai bine de 13 ani postul de televiziune Acasă TV.

fiica adrianei iliescu
Eliza și mama ei au fost în centrul atenției în 2005 și 2006. Fosta profesoară de română a fost subiec de dezbatere în presă. Sursa foto: EVZ Monden

Adriana și Eliza au o relație frumoasă, mamă-fiică

„Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vară pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit ca să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluză, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”, a declarat Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro în legătură cu relația pe care o are cu Eliza și cât de greu sau ușor îi este să o crească.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×