Cum arată acum cei din trupa Cassa Loco. Ce s-a ales de Leonard Muha, Cosmin Tudoran şi Bogdan Mureşan după destrămarea formaţiei

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
22/07/2019, 15:42
Cum arată acum cei din trupa Cassa Loco. Ce s-a ales de Leonard Muha, Cosmin Tudoran şi Bogdan Mureşan după destrămarea formaţiei GALERIE FOTO
Trupa Cassa Loco a făcut furori în anii 2000. Sursa foto: click.ro

Cu siguranță vă amintiți de Cassa Loco, trupa care făcea furori în prima parte a anilor 2.000, datorită melodiilor prin care parodiau adesea cele mai arzătoare subiecte ale momentului, ironizând personalitățile politice și nu numai. Anii au trecut, iar timpul și-a spus cuvântul, membrii grupului alegând să meargă în direcții diferite (Vezi imagini actuale cu cei trei băieţi din Cassa Loco în GALERIA FOTO).

Ce au făcut membrii Cassa Loco după destrămarea trupei

După o perioadă în care s-au numărat printre preferințele publicului din România, Bogdan Mureșan, Cosmin Tudoran si Leonard Muha, cei trei băieți care compuneau îndrăgita formație au decis că e momentul să pună punct carierei muzicale. Singurul care nu a putut renunța, însă, la marea sa dragoste este Bogdan, supranumit și „chelul trupei”. Mai concret, se dedică întru totul propriului studio de înregistrări, făcându-le concurență serioasă altor nume sonore ale industriei, precum Smiley, Marius Moga, sau Adrian Sână. În paralel, simpaticul „Bogdănel” se ocupă cu organizarea diverselor evenimente la care uneori întreține și atmosfera.

În schimb, Cosmin Tudoran și Leonard Muha au preferat să lase în urmă trecutul muzical și să se implice în cu totul alte domenii. Mai mult decât atât, „Leo” a părăsit meleagurile noastre, stabilindu-se definitiv în Spania, unde își încearcă norocul atât ca fotograf profesionist, cât și ca scriitor.

Cosmin Tudoran este noul jurat de la Masterchef. Sursa foto: protv.ro
Cosmin Tudoran este noul jurat de la Masterchef. Sursa foto: protv.ro

Cosmin Tudoran poate fi urmărit din toamnă, la Masterchef

În ceea ce îl privește pe Cosmin Tudoran, acesta a dus pasiunea pentru vinuri la un alt nivel, neputând sta, însă, prea mult timp departe de lumina reflectoarelor. Din toamna acestui an, fostul artist poate fi urmărit într-o ipostază cu totul și cu totul specială: Pro TV l-a cooptat în echipa juraților pentru noul sezon al emisiunii Masterchef.

„Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină” , a dezvăluit Cosmin.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×