Cum arată acum Alina Vidican! Fosta soţie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/01/2020, 12:50
Cum arată acum Alina Vidican! Fosta soţie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut din cauza operaţiilor estetice GALERIE FOTO
Alina Vidican, pe vremea când l-a cunoscut pe Cristi Borcea. Sursa foto: click.ro

Trecerea timpului și numeroasele vizite la medicul estetician și-au spus cuvântul asupra Alinei Vidican. Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a transformat atât de mult în ultimii ani, încât e aproape de nerecunoscut. Nici măcar tunsoarea nu mai amintește de femeia care până nu demult îi fura inima fostului patron al clubului de fotbal Dinamo București.

Operațiile estetice au transformat-o total pe Alina Vidican. Fosta soție a lui Cristi Borcea trăiește pe picior mare în SUA

În plus, de când a ales să părăsească meleagurile noastre pentru a se stabili în Statele Unite ale Americii alături de cei doi copii ai săi, Alina Vidican este, practic, de nerecunoscut. Viața din Miami a schimbat-o total și a determinat-o să lase definitiv în urmă tot ce o ținea legată de greșelile trecutului.

Chiar dacă nu pare să se dea în vânt după rețelele de socializare, frumoasa afaceristă din Timișoară mai postează din când în când câte o fotografie, iar cea mai recentă dintre acestea ne dovedește cu vârf și îndesat cât de tare s-a schimbat. După ce și-a făcut lifting facial, implant mamar şi fesier, fosta soție a lui Cristi Borcea și-a schimbat și culoarea părului.

Astfel, șatena de altădată a devenit istorie, pentru că Alina este acum o blondă de toată frumusețea, cu nuanțe argintii care o prind de minune. În plus, zâmbetul pare să-i fi revenit ușor-ușor pe buze, după momentele dificile prin care a trecut odată cu divorțul de bărbatul căruia i-a dăruit doi copii, pe George, în vârstă de 7 ani, și micuța Gloria, de doar 3 anișori.

Alina Vidican a scăpat de depresia de după divorț

Chiar dacă despărțirea bruscă de Cristi Borcea a afectat-o enorm, Alina Vidican pare să-și fi revenit după acest moment dificil. Frumoasa blondină este o mamă de nota 10 și se simte din ce în ce mai bine, mai ales că afacerile îi merg ca pe roate.

Alina merge aproape zilnic la malul oceanului, alături de copii ei. Stă pe plajă, se joacă cu micuții, pare că, în sfârșit, a scăpat de depresia de după divorț. Se simte bine, e fericită acolo și nimic nu pare să îi mai umbrească bucuria de a fi alături de micuți.

Se ocupă, evident, și de afacere, știe că este cea mai bună variantă de a face bani, nu se mai bazează foarte mult pe ajutorul pe care fostul ei soț I l-a tot dat. Oricum, e liniștită, știe că dacă are nevoie, poate apela la el, mai ales că Borcea își iubește la nebunie copii”, a dezvăluit un apropiat al său pentru cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×