Cum arată actrița din ”Dr. Quinn” la 68 de ani! Au trecut 21 de ani de la filmări FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
16/02/2019, 18:47
Cum arată actrița din ”Dr. Quinn” la 68 de ani! Au trecut 21 de ani de la filmări FOTO GALERIE FOTO
Cum arată Jane Seymour, actrița din Dr. Quinn, la 68 de ani?

Jane Seymour, actrița din Dr. Quinn a împlinit recent 68 de ani. Se pare că timpul a fost extrem de blând cu ea, pentru că iubita vedetă arată excepțional la 21 de ani de la terminarea filmărilor serialului. Jane a avut rolul principal în cunoscuta serie care a derulat între anii (1993–1998).

Cu toate că acum are 68 de ani, actrița s-a menținut impecabil, astfel că nu și-a pierdut zâmbetul impecabil și este într-o formă fizică de invidiat. Acum, vedeta se bucură de o nouă poveste de dragoste, după 4 căsnicii eșuate.

Jane Seymour, actrița din Dr. Quinn, arată impecabil la 68 de ani!

Actrița din Dr. Quinn a găst leacul pentru tinerețe fără bătrânețe! Frumoasa Jane Seymoure arată impecabil al 68 de ani. Vedeta a împlinit frumoasa vârstă pe 15 februarie și se poate mândri cu un corp foarte bine sculptat și cu o piele impecabilă pentru vârsta acesteia. „Încerc să mănânc tot timpul legume cu frunze verzi, fructe de pădure, rucola și spanac și îmi iau proteinele din carne de pește și carne slabă de pui”, a spus actrița despre dieta pe care a ținut-o de-a lungul anilor. „Dacă vreau să beau ceva acidulat, amestec o cantitate mică de suc cu apă minerală San Pellegrino și storc, apoi, o lămâie.” Jane Seymoure, actrița din Dr. Quinn, a fost măritată de nu mai puțin de 4 ori.

Actrița din Dr. Quinn, la 68 de ani
Actrița din Dr. Quinn, la 68 de ani

Primul mariaj a fost cu Michael Attenborough (1971-1973), al doilea cu Geoffrey Planer (1977-1978), al treilea cu David Flynn (1981-1992) și ultimul cu James Keach între 1993 şi 2015. Vedeta de 68 de ani are 3 copii: Katherine Flynn (37 de ani) şi gemenii Kristopher şi John Keach (23 de ani). Întrebată despre relația acuală cu iubitul ei, Jane Seumour a spus că este fericită și că relația sa este frumoasă. „Cred că este destul de remarcabil faptul că o femeile de vârsta mea nu mai găsesc pe altcineva. Dacă totuși găsesc, este un om mult mai tânăr. Amândoi aveam vieți diferite, en cunoaștem de 40 de ani, dar acum am avut această șansă.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×