Cum arată actorul Wentworth Miller din Prison Break, după ce a încercat să se sinucidă FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/08/2019, 20:20
Cum arată actorul Wentworth Miller din Prison Break, după ce a încercat să se sinucidă FOTO GALERIE FOTO
Wentworth Miller a vorbit despre depresia cu care se confruntă încă din copilărie și a declarat că a încercat să se sinucidă de mai multe ori. Sursa foto: kickthescale.com

Wentworth Miller actorul care a jucat în serialul ”Prison Break” a trecut de-a lungul anilor prin mai multe depresii care și-au pus amprenta asupra vieții sale. Actorul a declarat că se confruntă cu stările depresive încă din copilărie și a încercat de mai multe ori să-și ia viața.

Wentworth Miller suferă de depresie și a încercat să se sinucidă de mai multe ori

Wentworth Miller a cucerit milioane de fani din lumea întreagă cu rolul principal pe care l-a jucat în serialul „Prison Break”, însă nimeni nu a bănuit nicio secundă dramele prin care a trecut de-a lungul timpului actorul care suferă de depresie încă din copilărie. Rolul lui Michael Scofield l-a făcut pe actor celebru în toată lumea, dar după ce s-au încheiat filmările la celebrul serial Miller a vrut să încheie socotelile cu viața. Actorul din ”Prison Break” și-a șocat fanii în momentul în care a dezvăluit că în tinerețe a încercat de mai multe ori să se sinucidă. VEZI FOTO 

Wentworth Miller a declarat că a încercat să se sinucidă de mai multe ori în copilărie, iar în 2010 a vorbit pentru prima dată de problemele sale cu depresia în momentul în care paparazii l-au surprins într-o fotografie în care se îngrășase foarte mult. „Mă lupt cu depresia încă din copilărie. E o bătălie care mă costă timp, oportunități, relații și mii de nopți pierdute”, a spus actorul, explicând că s-a refugiat în mâncare pentru consolare.

„În 2010, în cel mai greu moment al vieții mele, căutăm oriunde confort psihic și un mod de a-mi distrage atenția de la adevăratele mele probleme. Putea fi orice: droguri, alcool, sex. Dar pe lângă toate astea, am pierdut controlul alimentației și am început să mănânc în cel mai haotic mod posibil. Nu făceam altceva decât să mănânc și să mă uit la Top Chef. Și m-am îngrășat. Mare lucru!”, a declarat actorul, potrivit agentiadepresamondena.com.

Wentworth Miller suferă de depresie încă din copilărie
Wentworth Miller a încercat să-și pună capăt zilelor după ce s-au încheiat filmările de la Prison Break luând și foarte mult în greutate. Sursa foto: watson.ch

Wentworth Miller a încercat să se sinucidă pentru prima dată la 15 ani

„Prima dată când am încercat să mă sinucid a fost când aveam 15 ani. Am așteptat până când familia mea a plecat în mini-vacanța de weekend și odată rămas singur în casa am înghițit un tub întreg de pastile. Nu îmi amintesc ce s-a întâmplat în următoarele zile, dar luni dimineața m-am trezit și m-am dus la scoală ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Când am fost întrebat dacă acesta a fost un semnal de atenție că am nevoie de ajutor am răspuns că nu, pentru că nu am povestit nimănui experiența”, a declatat Wentworth într-un interviu înregistrat de TMZ.com.

Actorul în vârstă de 47 de ani  a cerut ajutor medical abia în momentul în care nu și-a mai putut controla propria viață și s-a aflat la doar un pas de o nouă tentativă de sinucidere. În ultima perioadă Wentworth Miller nu a mai fost văzut, nu a mai jucat în niciun film recent, iar pe rețelele de socializare postează fotografii mai vechi la care adaugă citate despre singurătate.

„Să stai singur este mai bine decât să stai cu oameni care nu te apreciază.” sau „Obișnuiam să cred că cel mai rău lucru în viață este să rămâi singur la final, dar nu e. Cel mai rău lucru în viață este să rămâi la final cu oameni care te fac să te simți singur” sunt doar două dintre citatele pe care le-a postat actorul pe contul de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×