Cum ar reacționa Lavinia Pîrva dacă ar fi agresată de partenerul de viață! ”Ştefan nu este omul acesta. Niciodată!”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
14/02/2020, 16:39
Cum ar reacționa Lavinia Pîrva dacă ar fi agresată de partenerul de viață! ”Ştefan nu este omul acesta. Niciodată!”
Cum ar reacționa Lavinia Pîrva dacă ar fi agresată de partenerul de viață. Sursa foto: unica.ro

Lavinia Pîrva a vorbit despre așa-zisa parte agresivă a lui Ștefan Bănică Jr, invitată fiind în cadrul unei emisiuni de televiziune. Frumoasa vedetă a răspuns sincer la mai multe întrebări.

Cum ar reacționa Lavinia Pîrva dacă ar fi agresată de partenerul de viață

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Cei doi s-au căsătorit și au și un copil. Nunta a fost făcută departe de ochii curioșilor, în Bulgaria.

Nici măcar invitații nu au știut că vor participa la nunta celor doi, ci au crezt că sunt invitați la zia de naștere a artistului. De-abia când au ajuns la locație au înțeles că vor fi martori la nunta lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pîrva.

”Nu am o experienţă atât de vastă”

Cântăreața Lavinia Pîrva a fost întrebată, în cadrul unei emisiuni, ce nu ar putea suporta într-o relaţie şi cum ar reacţiona dacă ar primi o palmă de la bărbatul de lângă ea. Vedeta a spus că nu are o experiență foarte vastă în relații, deoarece nu a avut relații serioase decât cu actualul ei soț, scrie spynews.ro.

„Nu ştiu ce nu aş putea suporta într-o relaţie. Nu am o experienţă atât de vastă. Prima mea relaţie care se bazează pe seriozitate şi maturitate este cea cu Ştefan”.

Lavinia Pîrva a vorbit şi despre zvonurile privind aşa zisa latură agresivă a lui Ştefan Bănică Jr, despre are sa auzit că are un temperament destul de ușor inflamabil.

„Îmi vine să râd pentru că nu ştiu cine a spus chestia asta. Este foarte greu, foarte complicat să-ţi imaginezi că cineva poate face aşa ceva, iar Ştefan nu este omul acesta. Niciodată! (… )”, a mai spus Lavinia Pîrva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×