Cum a venit îmbrăcată Loredana Groza în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV! FOTO

Raluca Ogaru    Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
20/02/2019, 16:39
Cum a venit îmbrăcată Loredana Groza în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV! FOTO GALERIE FOTO
Loredana Groza a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță îmbrăcată într-o ținută provocatoare

Loredana Groza a fost invitata lui Cătălin Măruță în emisiunea pe care acesta o prezintă la Pro TV. Artista a venit îmbrăcată într-o ținută provocatoare, cu un decolteu generos. Când a văzut-o, Cătălin Măruță a rămas fără cuvinte.

Nu mă pot uita în ochii tăi! Nu știu dacă pot să leg o frază așa cap – coadă, te rog să începi tu să spui. Te rog să treci în fiecare zi pe la noi, pe aici”, a spus Cătălin Măruţă când a văzut cum a venit îmbrăcată Loredana Groza.

Loredana Groza a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță îmbrăcată într-o ținută provocatoare

Loredana Groza a venit în emisiunea lui Cătălin Măruță îmbrăcată într-un sacou negru, pe sub care a purtat o bluză de aceeași culoare, cu un decolteu generos, iar pantalonii aleși au fost tot de culoare neagră. Prezentatorul emisiunii de la Pro TV a fost impresionat de Loredana și abia și-a găsit cuvintele.

Loredana Groza în emisiunea lui Cătălin Măruță
Loredana Groza în emisiunea lui Cătălin Măruță

La începutul anului, Loredana Groza a postat pe o rețea de socializare un mesaj prin care a dat de înțeles că nu și-a făcut niciun plan pentru 2019. „Planul meu pentru noul an este că nu am nici un plan. O să îmbrățișez viața așa cum vine, stând în moment și lăsând magicul să se întâmple..O să slăbesc atașamentul de orice, de corpul meu, de emoțiile, de gândurile mele să devin exuberantă. Eu sunt viață ? dragoste & grație❤”, a scris Loredana pe contul personal de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×