Cum a urcat Iuliana Marciuc pe scenă! După atâția ani de televiziune, nimeni nu și-a dat seama că e ea! FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/04/2019, 10:38
Cum a urcat Iuliana Marciuc pe scenă! După atâția ani de televiziune, nimeni nu și-a dat seama că e ea! FOTO GALERIE FOTO
Cum a urcat Iuliana Marciuc pe scenă!

Iuliana Marciuc a urcat pe ”Scena misterelor”, în cea de-a cincea ediție a show-ului. După atâția ani de televiziune, vedeta a fost de nerecunoscut, căci a purtat un costum care nu face sigur parte din garderoba sa.

Iuliana Marciuc a urcat pe ”Scena misterelor” total schimbată

Iuliana a trebuit să înfățișeze un diavol, fiind ajutorul de mască al comediantului Varză. Diana Munteanu, unul dintre jurații show-ului, a rugat-o pe colega sa, Rona Hartner, să scoată o cruce, în momentul în care Iuliana Marciuc a apărut deghizată pe scenă. Demascarea ei a fost grea, căci masca a fost aproape imposibil de ghicit, după cum au zis Alina Sorescu și Monica Davidescu.

Prezentatoarea și producătoare de emisiuni și seriale de televiziune, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre parcursul profesional, dar și ce a influențat-o de multe ori în drumul său prin viață. Iuliana Marciuc face parte din generația crainicelor anilor ’90 și se mândrește cu o carieră de mai bine de 28 de ani, chiar dacă în copilărie își dorea să devină actriță, deși televiziunea parcă îi era predestinată de mică, locuind vis-a-vis de ea.

Cum a urcat Iuliana Marciuc pe scenă! După atâția ani de televiziune, nimeni nu și-a dat seama că e ea! FOTO
Iuliana Marciuc, ajutor de mască pentru comediantul Varză

Despre cainica anilor ’90

Am copilărit chiar vis-a-vis de televiziune. Acolo locuiau bunicii mei din partea tatălui şi mergeam în vizită la ei. Locuiau într-o vilă pe care am văzut-o multă vreme după ce am crescut. Era o clădire pe care tot încercau să o dărâme, iar de curând s-a început construcţia în locul ei”, a declarat vedeta pentru adevărul.ro. Prezentatoarea a vorbit și despre prima zi pe platoul de filmare. „În minte că prima dată nu a fost un platou de filmare, ci a fost o intrare în direct. Fiecărei crainice i s-a repartizat câte o crainică nouă şi prezentam împreună cu ele, în direct.

Cum a urcat Iuliana Marciuc pe scenă! După atâția ani de televiziune, nimeni nu și-a dat seama că e ea! FOTO
Momentul demascării vedetei

Absolut şocant pentru colegele noastre care aveau experienţă şi care ştiau ce înseamnă. Îmi amintesc ce şoc a avut Cristina Bota (una dintre cele mai cunoscute crainice de pe vremea lui Ceauşescu – n.r.). Era extrem de emoţionată pentru mine şi îi era foarte frică de ce reacţii pot avea eu, dar eu nu am fost deloc emoţionată. Probabil că am fost inconştientă, (râde), iar ea mult mai conştientă decât mine”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×