Cum a trăit mama lui Augustin Viziru accidentarea fiului său de la Survivor România: „Am simțit că nu mai pot să respir”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 17:57
Cum a trăit mama lui Augustin Viziru accidentarea fiului său de la Survivor România: „Am simțit că nu mai pot să respir”
Augustin Viziru, accidentare dureroasă în timpul concursului Survivor România. Sursa foto: Captură foto Kanal D

Accidentarea suferită de Augustin Viziru în timpul filmărilor pentru Survivor România, show-ul difuzat de Kanal D, a căzut ca un trăsnet pentru mama îndrăgitului actor. Într-un interviu acordat recent, Irina Viziru a dezvăluit ce sentimente au încercat-o în momentul în care și-a văzut fiul întins pe jos și urlând de durere, imediat după ce a încheiat  o cursă extrem de dură contra rivalilor din echipa Războinicilor.

Momente de panică pentru mama lui Augustin Viziru în timpul edițiilor Survivor România

Mare iubitor al sportului și în special al senzațiilor tari, Augustin nu refuză niciodată o provocare, chiar dacă există riscul ca aceasta să nu se termine în cele mai bune condiții pentru el, mai ales în ceea ce privește starea de sănătate. Încă de la o vârstă fragedă, fratele cântărețului Lucian Viziru s-a obișnuit cu accidentările de orice fel, spre disperarea mamei sale, care, ca orice părinte iubitor, nu poate suporta să-și vadă copilul rănit.

Când vine vorba despre cea mai recentă „ispravă” a carismaticului actor, lovitura puternică încasată în timpul concursului Survivor, doamna Viziru mărturisește că aceasta a lovit-o direct în inimă. Doamnei Viziru îi creștea tensiunea cu fiecare ediție a competiției la care lua parte fiul său.

Reacția Irinei Viziru după accidentarea fiului său în timpul emisiunii Survivor România

Aș putea să zic că sunt obișnuită cu accidentările, fiindcă Augustin este așa de mic, dar, vă spun sincer, nu pot să văd cum băiatul meu trece prin clipe grele, nici măcar la vârsta asta. Întotdeauna a pățit câte o nenorocire, fie că a fost vorba de mână, fie că a fost vorba de picior sau chiar o lovitură la cap.

De data aceasta, la «Survivor», am simțit că nu mai pot să respir, aveam tensiunea 20/10. Mi-a fost foarte greu, vă dați seama, mai ales că eu am suferit, în urmă cu cinci ani, un accident vascular și nu am voie să am nici măcar o emoție. Însă asta este viața, sper să le ducem cu bine pe toată, să fie băiatul meu sănătos și eu să pot sta liniștită”, a declarat mama lui Augustin Viziru pentru wowbiz.ro.

Augustin Viziru a părăsit în lacrimi competiția Survivor România

Dacă mama sa a trăit la intensitate maximă momentele dificile prin care a trecut fiul său, vă puteți imagina ce a fost în sufletul lui Augustin când a aflat că accidentarea suferită îl împiedică să continue competiția. Actorul a părăsit Survivor România cu lacrimi în ochi, nu înainte, însă, de a-și încuraja colegii de echipă. Faimoșii au nevoie acum de un nou lider care să-i conducă spre victorie.

Îmi pare rău că nu am reușit să le arăt celor care mă urmăresc de atâta timp că se poate face orice pe lumea asta. Și eu am venit aici, în Republica Dominicană, cu așteptări foarte mari, nu în ideea de a câștiga, de a fi faimos, ci pentru altvceva…

Știu că sunt mulți copii care ne urmăresc și voiam să fiu un model pentru ei toți, pentru că viața mea s-a schimbat radical în ultima vreme, îmi voi întemeia o familie când ajung acasă și mă însor, o să am și un copilaș.

Singurul meu obiectiv era să fiu un model pentru copilul meu și… mă gândeam că dacă pot fi pentru copilul meu, de ce să nu fiu și pentru alți copii”, a spus Augustin Viziru, nemaiputând să-și stăpânească emoțiile.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×