Cum a stat Ludovic Orban în cap în fața lui Carmen Brună, soția lui Mircea Badea! Video

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
05/11/2019, 18:53
Cum a stat Ludovic Orban în cap în fața lui Carmen Brună, soția lui Mircea Badea! Video
Ludovic Orban, în cap în fata lui Carmen Brumă. Sursa foto - facebook

Mircea Badea, realizatorul ”În Gura Presei”, de la Antena 3, a publicat un video cu un antrenament al lui Ludovic Orban, în care actualul premier stătea în cap, în fața lui Carmen Brumă. La un moment dat, soția jurnalistului l-a întrebat pe șeful liberalilor dacă se simte bine, în această poziție. Orban nu a ezitat și i-a transmis că nu sunt probleme.  Mircea Badea a publicat filmarea pe contul său de Instagram.

Cum a stat Ludovic Orban în cap în fața lui Carmen Brună, soția lui Mircea Badea!

Nu este prima reacție ironică pe care Mircea Badea a lansat-o la adresa lui Ludovic Orban! Acesta a spus la puține momente după ce guvernul Dăncilă a căzut că că președintele PNL va fi numit premier al României. „Primul-ministru al Guvernului României va fi „Sică Mandolină”. Ludovic Orban, el va fi. Acest guvern va trece fluierând și nu va fi niciun fel de problemă”, a spus Mircea Badea.

Realizatorul emisiunii Sinteza Zilei anunțase cu doar câteva zile înaintea moțiunii de cenzură că Orban este preferatul lui în cazul în care Opoziția urma să aibă succes. „Cred, sincer, că domnul Sică Mandolină este caz de targă, adică „nino-nino-nino-nino. SMURD-ul trebuie să-l descarcereze cumva din propria ființă. Să-l trateze într-un fel și de-aia cred că este potrivit pentru rolul de prim-ministru al României. Vreau Sică-Mandolină – primul ministru al României”, spunea Mircea Badea.

View this post on Instagram

Orban, un prim ministru care sta si-n cap.

A post shared by @ mirceabadeareal on

Mircea Badea, serie de ironii la adresa lui Ludovic Orban

Pe lângă acest clip, Mircea Badea a umblat și la dosare! Acesta a adus aminte de vorbele spuse de Ludovic Orban la adresa Ralucăi Turcan în urmă cu mai bine de 10 ani. „Iată ce spunea acum vreo 12 ani domnul Orban despre doamna Turcan: Vă recomand să  nu mai urmaţi stilul de carieră politică al Ralucăi Turcan, mioară mantalei Elenei Udrea. Nu trebuie să treceţi prin patul niciunui şef dacă vreţi să ajungeţi în funcţii publice importante.

Păi doamna Turcan tocmai a ajuns vicepremier, sub domnul Orban. Dacă nici asta nu e kinky… oooo. Că aşa a zis domnul Orban. În fond, vicepremier este o funcţie importantă şi culmea, fix adjuncta dlui Orban. Eu l-aş întreba pe domnul Orban cum comentează. Nu o să îl întrebe nimeni, vă daţi seama!”, a spus Mircea Badea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×