Iubitul Simonei Halep, acceptat de părinţii acesteia. Toni Iuruc şi campioana de la Wimbledon au început să se afişeze public

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
22/07/2019, 10:39
Iubitul Simonei Halep, acceptat de părinţii acesteia. Toni Iuruc şi campioana de la Wimbledon au început să se afişeze public
Părinții Simonei Halep nu au nimic împotriva relației cu omul de afaceri machedon Toni Iuruc. Sursa foto: antena3.ro

Simona Halep (27 de ani) s-a afișat în public cu omul de afaceri aromân Toni Iuruc la scurt timp după ce și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon 2019, pe Arena Națională. Campioana turneului londonez a fost fotografiată ținându-se de mână cu Toni Iuruc, în zona de nord a Capitalei.

Ce spun părinții Simonei Halep despre iubitul acesteia

Presa a vuit zilele trecute când Simona Halep a fost văzută în compania omului de afaceri machedon Toni Iuruc. Se pare că cei doi au reușit să-și ascundă relația de iubire, paparazzi i-au fotografiat la un restaurant de lux din parcul Herăstrău ținându-se de mână.

Iubitul Simonei a fost căsătorit de două ori, dar se pare că părinții campioanei de la Wimbledon nu au nimic împotriva relației dintre Simona și afacerist. Toni Iuruc i-a fost alături Simonei la campionatul londonez și a participat chiar și la Dineul Campionilor de la Wimbledon, unde Simona Halep a celebrat succesul din finala cu Serena Williams. Zilele trecute Simona și-a luat iubitul și familia și au plecat la plajă în stațiunea Mamaia.

Simona Halep și-a asumat relația cu Toni Iuruc
Simona Halep și iubitul ei Toni Iuruc și-au petrecut weekend-ul pe o plajă din Mamaia. Familia campioanei de la Wimbledon i-a fost alături. Sursa foto: click.ro

Cine este iubitul Simonei Halep Toni Iuruc

Toni Iuruc (40 de ani) a mai fost căsătorit de două ori în trecut. Ultima sa relație a durat doar 10 luni. Fosta sa soție Liana a divorțat de afacerist după ce l-a înșelat. Iubitul Simonei a fost căsătorit și cu un fotomodel cunoscut, pe nume Alina. Gurile rele spun că tânăra provine dintr-o familie bogată și este obișnuită cu un stil de viață de lux, iar afaceristul nu a putut ține pasul și așa s-a ajuns la divorț, spun sursecancan.ro.

Iubitul Simonei Halep deține mai multe afaceri în România și are în subordine șase firme. Toni Iuruc a colaborat în trecut cu fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu. Afaceristul machedon a înființat în anul 2002 agenția full service AdVenture cea care s-a ocupat de campania fostul primar general al Capitalei în anul 2008.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×