Categorie: Autor:

Iubitul Simonei Halep, acceptat de părinţii acesteia. Toni Iuruc şi campioana de la Wimbledon au început să se afişeze public

Simona Halep (27 de ani) s-a afișat în public cu omul de afaceri aromân Toni Iuruc la scurt timp după ce și-a prezentat trofeul câștigat la Wimbledon 2019, pe Arena Națională. Campioana turneului londonez a fost fotografiată ținându-se de mână cu Toni Iuruc, în zona de nord a Capitalei.

Ce spun părinții Simonei Halep despre iubitul acesteia

Presa a vuit zilele trecute când Simona Halep a fost văzută în compania omului de afaceri machedon Toni Iuruc. Se pare că cei doi au reușit să-și ascundă relația de iubire, paparazzi i-au fotografiat la un restaurant de lux din parcul Herăstrău ținându-se de mână.

Iubitul Simonei a fost căsătorit de două ori, dar se pare că părinții campioanei de la Wimbledon nu au nimic împotriva relației dintre Simona și afacerist. Toni Iuruc i-a fost alături Simonei la campionatul londonez și a participat chiar și la Dineul Campionilor de la Wimbledon, unde Simona Halep a celebrat succesul din finala cu Serena Williams. Zilele trecute Simona și-a luat iubitul și familia și au plecat la plajă în stațiunea Mamaia.

Simona Halep și iubitul ei Toni Iuruc și-au petrecut weekend-ul pe o plajă din Mamaia. Familia campioanei de la Wimbledon i-a fost alături. Sursa foto: click.ro

Cine este iubitul Simonei Halep Toni Iuruc

Toni Iuruc (40 de ani) a mai fost căsătorit de două ori în trecut. Ultima sa relație a durat doar 10 luni. Fosta sa soție Liana a divorțat de afacerist după ce l-a înșelat. Iubitul Simonei a fost căsătorit și cu un fotomodel cunoscut, pe nume Alina. Gurile rele spun că tânăra provine dintr-o familie bogată și este obișnuită cu un stil de viață de lux, iar afaceristul nu a putut ține pasul și așa s-a ajuns la divorț, spun sursecancan.ro.

Iubitul Simonei Halep deține mai multe afaceri în România și are în subordine șase firme. Toni Iuruc a colaborat în trecut cu fostul primar general al Capitalei Sorin Oprescu. Afaceristul machedon a înființat în anul 2002 agenția full service AdVenture cea care s-a ocupat de campania fostul primar general al Capitalei în anul 2008.