Cum a reacționat prima fetiță a Gabrielei Cristea când și-a cunoscut surioara

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
18/03/2019, 10:31
Cum a reacționat prima fetiță a Gabrielei Cristea când și-a cunoscut surioara GALERIE FOTO
Ce reacție a avut prima fetiță a Gabrielei Cristea la vederea surioarei sale

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Cunoscuta prezentatoare TV a născut duminică dimineață cel de-al doilea copil al său cu Tavi Clonda. Cei doi sunt fericiții părinți a două fetițe frumoase. Vedeta a ales să nască prin cezariană, într-o clinică privată.

Ce reacție a avut prima fetiță a Gabrielei Cristea la vederea surioarei sale

Prima fetiță a Gabrielei Cristea și-a cunoscut în sfârșit surioara, dar reacția micuței este cât se poate de surprinzătoare. Deși în primă fază a ignorat-o, fetița în vârstă de un an și jumătate s-a obișnuit repede cu sora sa mai mică.

N-a băgat-o în seamă. A plimbat-o cu căruțul special, dar mai mult a dat-o la o parte așa. Pe drum a zis numai Iris, în toate felurile, jumătate de oră. (…) Camera de acasă e gata, mai trebuie să pun eu o mochetă, dar totul e foarte bine” , a mărturisit Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea, de la spitalul unde a născut vedeta.

Ce nume a ales Gabriela Cristea pentru fetița sa

La scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță frumoasă, Gabriela Cristea a postat pe pagina sa de facebook o fotografie în care apare alături de fiica sa, dezvăluind totodată și ce nume a ales pentru micuța prințesă.

Gabriela Cristea a postat prima poză alături de fetița sa
Gabriela Cristea a postat prima poză alături de fetița sa

De azi, primăvara, pentru noi, înseamnă Iris. Mulţumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtaţi mămicilor şi bebeluşilor. Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât şi pentru bebe Iris. O primăvară însorită tuturor şi mulţumim pentru toate mesajele şi gândurile bune” , a scris frumoasa prezentatoare TV în mesajul postat pe respectiva rețea de socializare.

Nici reacția fericitului tătic nu a întârziat să apară. „Astăzi a venit primăvara în vieţile noastre! Mulţumesc iubitei mele soţii, eşti eroina mea“ , a scris și Tavi Clonda pe contul personal de Facebook. Cei doi mai au împreună o fetiță de un an și jumătate, pe nume Victoria Margot.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×