Categorie: Autor:

Cum a reacționat Dana de la Insula Iubirii după ce Aurel și ispita Diana au devenit un cuplu

Emisiunea ,,Insula iubirii”, sezonul 5 vine cu noi surprize. În timp ce fetele aveau parte de primul bonfire, luni seara, un nou cuplu s-a format. Ispita Dana și Aurel, partenerul Dianei formează primul cuplu din Thailanda. Aurel și Diana s-au cunoscut tot în cadrul emisiunii, în sezonul 3.

Aurel și Dana, primul cuplu de la Insula Iubiri

„V-am promis o ceremonie a focului aducătoare de vești. Ceremonia are loc la o oră înaintată pentru că veștile proaste de la Purimuntra nu au orar. Acum, băieții petrec, se simt bine, iar veștile pentru voi sunt proaste”, le-a spus fetelor, prezentatorul Radu Vîlcan, înainte de primului Bonfire.

Primele imagini din cadrul ceremoniei de luni seara au fost cu iubitul Dianei, Aurel și ispita Dana. Aurel și-a început seara în prezența Danei căreia i-a acordat toată atenția sa. După multe ore petrecute împreună la petrecere, ispita Dana și Aurel, partenerul Dianei s-au decis să-și declare iubirea și să formeze oficial un cuplu.

,,Eu şi Aurel avem un anunţ de făcut. S-a format primul cuplu pe insulă”, a spus ispita, apoi l-a sărutat cu foc și patimă pe Aurel.

Se pare că, Aurel a dat-o uitării pe Diana și vrea să meargă mai departe cu noua relație.  „Vreau să-ți iau un inel și să te cer de nevastă. La revedere, Diana, îmi pare rău! (…) Poţi să îţi ştergi tatuajul cu mine”, a adăugat Aurel. Ulterior, Aurel a cerut să vină un tatuator pentru că dorește să își tatueze numele Danei pe mână. Când Diana și-a tatuat numele lui Aurel, acesta nu a făcut același lucru.

Primul cuplu din Thailanda s-a format. Și astfel primul cuplu s-a destrămat
Sursa foto: a1.ro

Cum a reacționat Diana după ce s-a format primul cuplu

Fosta parteneră, Diana a încercat să își păstreze cumpătul chiar dacă a fost dezamăgită de Aurel . „M-a cărat până aici ca să se facă de… (…) Dana nu va vrea să fie cu el, pentru că lui nu-i place munca, va aștepa să fie întreținut, cum a vrut de la Alexandra și de la mine. ”, a spus Diana după ce toată lumea a aflat vestea.  ,,Nu pot să mă bag în relația lor, chiar dacă am spus că rămân cu el până la final!”, a completat Diana.

Aurel a mai fost și într-un alt sezon al emisiunii ,,Insula iubirii” unde a venit cuplat cu Alexandra de care s-a despărțit după ce s-au terminat filmările. Aurel a înșelat-o pe Alexandra cu ispita Maria , iar acum povestea se repetă.

Alexandra Diaconescu și-a schimbat radical viața și a apelat la intervenții chirurgicale care au făcut-o de nerecunoscut. „Nici nu zici că eşti tu!”, „Prea mare schimbarea”, „Wow, chiar tu eşti?”, au scris fanii când au văzut fotografiile cu noua Alexandra.

 

 

 

 

 

Taguri: insula iubirii