Cum a emoționat-o Simona Halep pe Cristina Țopescu: ”Îmi doresc foarte mulți copii”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/01/2020, 11:26
Cum a emoționat-o Simona Halep pe Cristina Țopescu: ”Îmi doresc foarte mulți copii”
Motivul pentru care jurnalista Cristina Țopescu nu a putut avea urmași. Sursa foto: Facebook.com

Cristina Țopescu și-a dedicat viața carerei, în ciuda faptului că și-ar fi dorit să devină mamă. Jurnalista a fost emoționată până la lacrimi de Simona Halep în timpul unui interviu pe care i l-a luat jucătoarei de tenis din Constanța.

Simona Halep ar vrea mulți copii. Cristina Țopescu, emoționată de această declarație

Jurnalista Cristina Țopescu a realizat în urmă cu doi ani un interviu cu Simona Halep. Jucătoarea de tenis a abordat un subiect sensibil pentru fosta prezentatoare de la Prima TV, acela de a deveni mamă. Fiica fostului comentator sportiv nu a putut deveni mamă din cauza unei erori medicale.

Întrebată ce va face când se va retrage din lumea tenisului, Simona Halep, a mărturisit că își dorește să aibă mulți copii. Declarația a emoționat-o pe Cristina Țopescu care nu a putut aduce pe lume copii din cauza unor probleme medicale. Jurnalista a încercat să-și săpânească emoțiile și a dat dovadă de profesionalism mergând mai departe cu interviul.

„Depinde de mai multe lucruri, depinde de cum te simți fizic. Acest sport are un consum fizic foarte mare, dacă încep accidentările devii frustrat și nu mai plăcere. Atunci când dispare plăcerea și feelingul de a te mai simți bine pe teren, cred că trebuie să te lași. 

Motivul pentru care regretata jurnalistă nu a putut deveni mamă

La mine cred că va fi de pe o zi pe alta. Eu așa cred. Cu siguranță o să mă simt împlinită în alte aspecte ale vieții și o strec ușor. Eu îmi doresc foarte mulți copii! Probabil că o să fac trecerea având copii și după, mergând cu ei la sport. Nu mă văd jucând până la o vârstă înaintată”, a spus Simona Halep, informează stirilekanald.ro.

Cristina Țopescu a scris într-o postare pe o pagină de socializare despre marele ei regret. Jurnalista a mărturisit că din cauza ”unei erori medicale sau poate două” nu și-a putut îndeplini visul. În schimb, fiica marelui Cristian Țopescu, a ales să se dedice carierei și salvării animalelor neajutorate.

Nu puține au fost situațiile în care regretata jurnalistă a salvat căței. Pentru unul dintre aceste animale Cristina a făcut chiar și un cărucior. „Cred că răspunsul la altă trăsnaie a Facebook-ului nu e întâmplător. Eu n-am copii decât ai altei specii. Pentru că și ei sunt copii.

Cine nu înțelege asta e, elegant spus, un homocentrist și nicidecum un umanist. Mi-am dorit mult copii, dar o greșeală medicală, chiar două, au făcut imposibilă dorința asta a mea mare.

Mi-aș fi dorit un copil nu pentru mine, ci doar ca să încerc să formez un om bun, generos, iubitor de toate ființele, responsabil și solidar cu suferințele și bucuriile lumii, universului.

Ce vise, nu? Răspunsul la întrebarea asta, însă, a venit așa, pentru că în poza asta sunt cu tatăl meu, nu sunt singură. Și eu l-am iubit și îl iubesc din toată inima, da! Mi-a fost și model în multe privințe.

Tatăl meu a fost un om special și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am născut copilul lui. Într-o viață viitoare, sper să fiu și eu o mamă de care copiii mei să fie mândri”, a scris Cristina Țopescu pe pagina de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×