Cum a apărut Oana Roman la plajă alături de Marius Elisei. Rochia purtată de ea a atras toate privirile

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
16/06/2019, 13:48
Cum a apărut Oana Roman la plajă alături de Marius Elisei. Rochia purtată de ea a atras toate privirile GALERIE FOTO
Oana Roman s-a întâlnit cu prietenele sale care locuiesc pe Coasta de Azur și a sărbătorit 5 ani de căsnicie alături de Marius Elisei Sursa foto: Instagram

Oana Roman, fiica fostului premier al României, Petre Roman a plecat zilele acestea la Cannes pentru a sărbători 5 ani de căsnicie alături de Marius Elisei. Fetița cuplului a rămas acasă, iar cei doi s-au întâlnit la Cannes cu prietenele Oanei care locuiesc peste hotare.

Oana Roman a plecat în vacanță cu soțul, Marius Elisei

Oana Roman și-a luat soțul, pe Marius Elisei și cei doi au plecat în vacanță. Cuplul a sărbătorit zilele acestea cinci ani de la cununia religioasă. Vedeta a postat pe site-urile personale de socializare fotografii în care apare cu soțul, dar și cu prietenele care trăiesc la Cannes. „Luat de mână soț și plecat în lume! Aniversăm în doi, 5 ani.”, a scris Oana în momentul în care aștepta să se îmbarce în zborul spre Coasta de Azur.

„Azi, 5 ani de când ne-am cununat în fața lui Dumnezeu! Te iubesc și nu găsesc destule cuvinte să-ți mulțumesc pentru că datorită ție trăiesc fericirea și împlinirea unei familii și a unei iubiri atât de frumoase! La mulți ani, nouă!”, a scris Oana Roman Elisei în dreptul unei fotografii în care apare alături de soțul ei. Vedeta s-a plimbat pe Coasta de Azur și s-a întâlnit cu prietenele care locuiesc la Cannes. „Sunt fericită și recunoscătoare pentru tot!”, a mai scris aceasta pe contul pe socializare.

Fanii i-au transmis Oanei sute de mesaje, urări de bine și fericire în căsnicie. Vedeta a stârnit admirația internauților cu o ținută lejeră. Aceasta a purtat o rochie lungă, de culoare albastru cu motive marine asortându-se perfect cu marea. Stilul ei a fost completat de cele două cozi și o pereche de ochelari de soare. „Iubesc marea din tot sufletul și Sudul Franței este locul în care mă simt cel mai bine! Mă încarc cu energie pozitivă și liniște în suflet! Azi e ultima zi de vacanță și o să mă bucur de ea la maxim!”, a adăugat Oana în dreptul fotografiei cu pricina.

Oana Roman s-a întâlnit cu prietenele sale care locuiesc pe Coasta de Azur
Oana Roman și soțul, Marius Elisei au plecat zilele acestea la Cannes unde au sărbătorit 5 ani de căsnicie
Sursa foto: Instagram

Oana Roman a povestit cum a decurs zborul până la Cannes

Soția lui Marius Elisei, Oana Roman a povestit de contul de socializare că zborul cu avionul i-a cauzat ceva probleme. Se pare că, din cauza turbulențelor prin care a trecut avionul vedeta a suferit un atac de panică.

„A avut ceva turbulenţe. Am făcut eu aşa un mic atac de panică, dar am ajuns cu bine. Să înceapă vacanţa! Suntem la Cannes, fix în mijlocul oraşului, la 5 minute de Croazetă. Ne-am cazat la un hotel şi avem o suită cu balcon şi cu un dormitor mare, dar şi baie superbă. Am închiriat o maşină foarte frumoasă şi în prima zi de vacanţă ne ducem spre Nisa. Vom face nişte cumpărături şi va urma o întâlnire cu prietenele mele”, a povestit vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×