Cum a apărut Elena Udrea înainte de botezul fetiței sale. Iubita lui Adrian Alexandrov a purtat o șapcă cu mesaj în spaniolă

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
20/09/2019, 13:24
Cum a apărut Elena Udrea înainte de botezul fetiței sale. Iubita lui Adrian Alexandrov a purtat o șapcă cu mesaj în spaniolă
Elena Udrea e fericită că s-a întors în România. Sursa foto: digi24.ro

Elena Udrea se pregătește de creștinarea micuței sale, Eva Maria. Fostul ministru al Turismului a surprins înainte de botezului fetiței sale purtând o șapcă de culoare albastru cu un mesaj subtil în limba spaniolă.

Ce înseamnă mesajul de pe șapca Elenei Udrea

Elena Udrea a avut o apariție surprinzătoare înainte de botezul fetiței sale Eva Maria în vârstă de un an. Fostul ministru al Turismului a purtat o șapcă cu un mesaj subtil în limba spaniolă ținând să transmită astfel că este extrem de fericită că îți trăiește viața în libertate.

Fosta blondă de la Cotroceni a ținut să transmită un mesaj. ”Pura Vida”, mesajul inscripționat pe șapcă reprezintă o formă de salut în Costa Rica. Vă reamintim că Elena Udrea s-a refugiat o perioadă destul de lungă în Costa Rica unde a și născut-o pe fiica sa. Pura Vida mai înseamnă libertatea de a-ți trăi viața liber și cu zâmbetul pe buze.

Elena Udrea o va boteza astăzi pe fiica sa Eva Maria
Ce mesaj a transmis Elena Udrea în ziua botezului fiicei sale. Sursa foto: captură Antena 3

Cine vor fi nașii micuței Eva Maria, fiica Elenei Udrea

Elena Udrea a ales nașii care o vor creștina pe fiica sa. Fosta blondă de la Cotroceni a declarat că Traian Băsescu nu va fi nașul fiicei sale. Elena Udrea a mărturisit că fetița sa va avea două perechi de nași și va fi botezată astăzi, 20 septembrie. Fostul ministru al Turismului este foarte fericită că își poate creștina fetița în România. Petrecerea de botez va fi una restrânsă la care vor lua parte familia și prietenii apropiați.

„Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi. Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu”, a declarat Elena Udrea după revenirea în țară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×