Cum a apărut Elena Băsescu la un botez. Fiica lui Traian Băsescu a atras toate privirile FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
23/05/2019, 12:33
Cum a apărut Elena Băsescu la un botez. Fiica lui Traian Băsescu a atras toate privirile FOTO GALERIE FOTO
Elena Băsescu (35 de ani) are 3 copii. Doi cu Bogdan Ionescu, zis Syda și o fetiță cu noul iubit, Cătălin Tomata, un tânăr afacerist de 25 de ani Sursa foto: Instagram.ro

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, este o apariție sexy de fiecare dată când apare în presă sau la evenimente mondene. Și de data aceasta, bruneta a încântat privirile, fiind prezentă la un botez.

Ce a purtat Elena Băsescu la botezul petrecut în weekend

Elena Băsescu a fost prezentă în weekend-ul care tocmai a trecut la botezul unui băiețel. Bruneta a avut o apariție superbă și o ținută impecabilă. Aceasta s-a afișat la brațul noului iubit, Cătălin Tomata. Fiica cea mică a fostului președinte a purtat o rochie mulată, din dantelă, de culoare roșie.

Bruneta a avut o ținută impecabilă care i-a venit ca turnată pe silueta de fotomodel. Rochia tip sirenă, de culoare roșie a fost creată chiar de Elena Băsescu și face parte din colecţia de vară, cea mai recentă din linia sa vestimentară. Partenerul de viață al fiicei lui Traian Băsescu este mai mic cu 10 ani decât iubita sa. El a purtat un costum de culoare bleumarin. Cătălin Tomata a asortat la costum o cămașă roz pal și o cravată în nuanțe de mov și bleumarin.

Elena Băsescu are un magazin online ebakids, iar colecția sa cuprinde ținute pentru femei și copii, în variantă mini-me. Printre vedetele prezente la evenimentul din weekend s-a numărat și cântăreața și vedeta emisiunii ,,Fan Arena”, de la Kanal D, Lili Sandu. Aceasta a ieșit în evidență cu o rochie de culoare verde crud, scurtă și mulată care i-a pus în evidență trupul lucrat la sală.

Fiica fostului președinte al României, Elena, a apărut la brațul partenerului de viață, Cătălin Tomata
Cătălin Tomata este mai tânăr cu 10 ani decât iubita sa, Elena Băsescu. Cuplul are o fetiță, Anastasia
Sursa foto: libertatea.ro

Cine este iubitul Elenei Băsescu, Cătălin Tomata

Noul iubit al brunetei Elena Băsescu, Cătălin Tomata, este proprietarul unui restaurant din Capitală. El a devenit tatăl unei fetițe, Anastasia, la doar 25 de ani când abia ieșise de pe băncile Facultății de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.

Cătălin Tomata formează un cuplu cu fiica fostului președinte al României încă din decembrie 2017. Băiatul este un tânăr înstărit care a muncit pentru banii lui de foarte mic. Surse din anturajul lui au declarat: „Cătălin provine dintr-o famiie înstărită, dar care s-a ocupat foarte bine de educația lui. A copilărit în zona Drumul Taberei – 13 Septembrie, a terminat liceul Moisil. Este un tip discret, care a început să muncească de mic, imediat după majorat, în domeniul în care își desfășoară activitatea și acum.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×